Campanie socială: Îmbracă un copac din Cișmigiu cu haine pentru nevoiașiGrupul de voluntari Împreună Rezistăm lansează o campanie pentru a strânge îmbrăcăminte și încălțăminte destinate celor nevoiași. Bucureștenii sunt încurajați să îmbrace copacii din Parcul Cimigiu în haine groase care vor ajunge la cei fără posibilități financiare. 

Campanie sociala: Imbraca un copac din Cismigiu cu haine pentru nevoiasi
Campanie socială: Îmbracă un copac din Cișmigiu cu haine pentru nevoiași

"Până duminică, îmbracă și tu un copac din Cișmigiu cu o haină groasă și/sau lasă o căciulă/fular/mănuși/încălțăminte într-o pungă sau în cutia pe care o vom amenaja acolo, în această după-amiază", anunță organizatorii campaniei. 

Un punct de colectare va fi amenajat în Parcul Cișmigiu, intrarea de lângă stația de troleu (Vel Pitar), pe lângă chioșcul de ziare (vizavi de Primăria Capitalei).

Samusocial din Romania va colecta hainele adunate și le va dona, zilnic, oamenilor nevoiași.

Etichete: campanie, haine, Parcul Cişmigiu

0/2 COMENTARII
darius
30 Jan 13:54
+0
VOTURI
-0
este un lucru bun dar din pacate din ce am vazut eu cu ochii mei unii oameni ai strazii is bat joc de haine si le arunca aiurea in loc sa le spele dupa ce leau murdarit va dau un exemplu faceti o plimbare in afara orasului sau prin boscheti si vedeti cu ochii vostrii.
Rucsandra
20 Jan 13:10
+0
VOTURI
-0
La poza ar trebui trecuta sursa. Poza este din Bulgaria si face parte dintr-o campanie similara. In rest, salut faptul ca se intampla si la noi :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE