Campanie virală pe Facebook împotriva generalului Oprea, după moartea polițistului din coloanăÎncercarea de mușamalizare a faptului că polițistul de 28 de ani care a murit marți căzând într-o groapă, cu motocicleta, făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a trezit indignarea în online. 

Protestul lui Dan Perjovschi la adresa generalului Oprea
Protestul lui Dan Perjovschi la adresa generalului Oprea

Artistul Dan Perjovschii a postat un desen, în semn de protest față de mușamalizarea cazului. În acest desen, preluat repede pe Facebook de mai mulți internauți, "O" din "Oprea" este transformat într-o groapă, în care este căzut un om. 

Conform Wikipedia - Dan Perjovschi (n. 1961 Sibiu, România) este un desenator, ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance român. Lucrările sale de artă reprezintă o combinație între desene, desene animate, artă brută și graffiti și se află temporar pe pereții muzeelor sau altor spații contemporane din lume. Perjovschi abordează teme sociale de actualitate în operele sale și a avut un rol important în cultura românească, fiind ilustrator și autor de articole pentru Revista 22 din București.[1] A avut expoziții în Statele Unite ale Americii , Portugalia, Spania, Germania, Ungaria, Suedia, Elveția, Marea Britanie, Germania, Mexic, Brazilia, Corea de Sud, China etc. În prezent, locuiește și lucrează în București și Sibiu.

0/1 COMENTARII
adriana anghel
23 Oct 09:08
+0
VOTURI
-0
Sa si prezinte demisia de onoare daca tot ii place .....in armata.....putin respect pentru cei care au ramas schiloditi moral pe viata din cauza abuzurilor unor superiori facuti la...batul de chibrit....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE