CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Programul de marţi, 8 iulie, de la Cupa MondialăAstăzi se decide prima finalistă de la Cupa Mondială din Brazilia! Țara gazdă, Brazilia, joacă împotriva selecționatei Germaniei la Belo Horizonte.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Programul de marti, 8 iulie, de la Cupa Mondiala
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Programul de marţi, 8 iulie, de la Cupa Mondială
Foto: stiri.tvr.ro

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Prima semifinală a Cupei Mondiale, Brazilia - Germania, va avea loc, marţi, de la ora 23.00, la Belo Horizonte, învingătoarea urmând să joace în finală, iar învinsa în meciul pentru locul trei. Meciul îl puteţi urmări în exclusivitate pe TVR 1, începând cu ora 23:00, potrivit TVR.

Echipa învinsă va juca finala mică împotriva Olandei sau Argentinei, semifinală care se va disputa marți, de la aceeași oră.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Semifinala Brazilia - Germania va fi arbitrată de mexicanul Marco Rodriguez

Rodriguez va fi ajutat de conaţionalii săi Marvin Torrentera şi Marcos Quintero, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat americanul Mark Geiger.

Meciul dintre Brazilia şi Germania se va disputa pe stadionul Mineirao, din Belo Horizonte. Construcţia stadionului a început în anul 1959 şi şi-a deschis porţile, pentru prima dată, pe 5 septembrie, 1965. A fost renovat în 2012 şi este cel mai mare ca şi capacitate din statul Minas Gerais din Brazilia şi al cincilea ca şi capacitate din Brazilia, având 62.547 de locuri. Costul pregătirii stadionului pentru CM 2014 a fost de 210 milioane de euro.

Etichete: brazilia, Campionatul Mondial de Fotbal 2014, Germania, semifinale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE