Canabisul, găsit acasă la Cheloo în flacoane pentru vitamine şi într-un plic inscripţionat - SURSEAnchetatorii DIICOT au găsit la percheziţiile făcute la domiciliul solistului formaţiei Paraziţii canabis ţinut în cutii metalice, flacoane de plastic de vitamine, dar şi într-un plic pe care era notat ”Pentru domnul Cheloo”. În ciuda dosarului în care este implicat, Antena 1 lansează duminică show-ul iUmor în al cărui juriu se află și rapperul de la Paraziții, alături de Delia şi Bendeac. 

Canabisul, gasit acasa la Cheloo in flacoane pentru vitamine si intr-un plin inscriptionat (Foto cademiacatavencu.info)
Canabisul, găsit acasă la Cheloo în flacoane pentru vitamine şi într-un plin inscripţionat (Foto cademiacatavencu.info)

Potrivit unor surse judiciare citate de news.ro, la percheziţiile făcute la domicliul lui Ion Cătălin Ştefan (Cheloo), solist al trupei de muzica hip-hop Parazitii cu numele de scenă Cheloo, s-au găsit: o cutie metalică, de formă cilindrică de culoare albă, cu inscripţia "Tivoli", în care se afla o pungă din plastic ce conţinea canabis, un recipient din plastic inscripţionat "Optisana Calcium + Vitamin D3", o tabacheră din plastic, de culoare neagră, cu inscripţia "Al Capone Sweets Filter", în care se afla o ţigaretă confecţionată artizanal, un recipient din plastic, de culoare albă, cu etichetă galbenă, inscripţionată "Supradyn", un recipient din plastic, de culoare albă, inscripţionat "Walmark Zinc formula forte", o pipă metalică cu urme de arsură şi materie vegetală şi două grindere (instrumente metalice sau din plastic cu dinţi cu care se toacă mărunt tutunul, n.r.) - cu urme de materie vegetală - unul din plastic de culoare roz şi unul din lemn cu inscripţia "Amsterdam".

De asemenea, mai afirmă sursele citate, s-a mai găsit canabis în plicuri de hârtie, pe unul dintre ele fiind scris "Pentru domnul Cheloo".

Testele de laborator au demonstrat existenţa canabisului în cinci dintre probele găsite.

Cheloo de la Paraziții, plasat sub control judiciar, în dosarul privind traficul de DROGURI

Cheloo de la Paraziții a fost plasat sub control judiciar, după mai multe ore de audieri, el fiind cercetat într-un dosar de consum și trafic de droguri. Cheloo a fost ridicat de mascați, miercuri, și dus la sediul DIICOT din Ploiești, după ce locuința sa din Breaza a fost percheziționată.

DIICOT precizează, într-un comunicat de presă, că procurorii Direcţiei, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat miercuri un număr de 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către un număr de 8 suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

"Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor. La sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 80 de persoane", precizează DIICOT.

Surse judiciare susţin că Cheloo a fost chemat la DIICOT în calitate de consumator, după ce anchetatorii au stabilit legăturile pe care acesta le avea cu restul persoanelor implicate în dosar.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii antidrog din Prahova au filat, timp de mai multe luni, o grupare de traficanţi de canabis, din care făceau parte zece persoane. Traficanţii aveau, însă, o mulţime de clienţi, din care au fost identificaţi 80, între care şi Cheloo. Acesta a intrat în vizorul DIICOT din cauza legăturilor cu restul persoanelor implicate, care făceau obiectul supravegherii, care a implicat inclusiv interceptarea unor convorbiri telefonice. Astfel, anchetatorii au reuşit să probeze şi implicarea lui Cheloo, motiv pentru care, pe lista imobilelor care au fost percheziţionate se află şi locuinţa acestuia de pe Valea Doftanei.

În ciuda audierii de ieri a lui Cheloo într-un dosar de trafic de droguri, Antena 1 lansează duminică show-ul iUmor în al cărui juriu se află și rapperul de la Paraziții. Noul emisiune va avea o durată de două ore și va fi difuzată începând cu ora 20.00.

Peste 120 de concurenţi veniţi din întreaga ţarã, dar şi de peste hotare, îşi vor testa umorul în faţa juriului format din Delia, Cheloo şi Mihai, în cadrul emisiunii „iUmor". Emisiunea este prezentată de Şerban Copoţ şi Andrei Ştefănescu, scrie paginademedia.ro. 

Etichete: canabis, Cheloo, plic inscriptionat, vitamine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h