Când anunţă ALDE candidatul la Primăria Municipiului Bucureşti şi care sunt şansele lui TăriceanuALEGERI BUCUREŞTI 2016. ALDE lansează, la finalul săptămânii, candidatul la Primăria Capitalei, a anunțat, luni, copreşedintele partidului Daniel Constantin. Întrebat dacă acest candidat va fi Călin Popescu-Tăriceanu, Constantin nu a dat un răspuns clar, precizând că ALDE se află încă într-o analiză.

Cand anunta ALDE candidatul la Primaria Municipiului Bucuresti (Foto pressalert.ro)
Când anunţă ALDE candidatul la Primăria Municipiului Bucureşti (Foto pressalert.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Nu aş vrea să mai dăm naştere la alte speculaţii. Ce am avut de spus pe această temă am spus, ca atare, în momentul în care o să avem un candidat pe care o să-l prezentăm, o vom face. Nu facem vreun joc, pur şi simplu suntem într-o analiză, avem sondaje care sunt în desfăşurare în momentul de faţă, analize interne pe care ni le-au pus colegii la dispoziţie şi o să luăm o decizie cu responsabilitate", a spus liderul ALDE, potrivit Agerpres.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Întrebat dacă există şanse să fie depusă în ultima zi candidatura ALDE la PMB, Daniel Constantin a acceptat o astfel de posibilitate. „Probabil că da. Vom face o analiză. În această perioadă şi sâmbăta şi duminica se pot depune candidaturi, sunt chestiuni de formă pe care le prezentăm atunci", a adăugat el.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Şansele (lui Tăriceanu - n.r.) sunt egale cu ale oricărui alt lider din ALDE pentru a primi această responsabilitate din partea partidului. Deci suntem într-un moment de analiză", a completat preşedintele ALDE Bucureşti, Daniel Barbu, întrebat care sunt şansele ca Tăriceanu să fie candidatul ALDE la Primăria Capitalei.

Etichete: alde, candidat Primaria Bucuresti, Daniel Constantin, Primăria Capitalei, Tăriceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE