Când începe programul de DEZINSECŢIE în parcurile din Capitală. ANUNŢUL PRIMĂRIEIProgramul de dezinsecţie în parcurile din Capitală va fi demarat, luni, Consiliul General al Municipiului Bucureşti alocând 96.000 de euro pentru acest proiect la rectificarea bugetară adoptată în şedinţa de joi, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Dezinsectie Bucuresti
Dezinsecţie Bucureşti

Centrul de Protecţie a Plantelor va începe, luni, aplicarea tratamentelor de combatere a ţânţarilor în parcurile administrate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), anunţă Primăria Capitalei.

"Tratamentele se vor face etapizat, după cum urmează: în etapa întâi se va aplica tratamentul de bază, care va fi repetat la un interval de aproximativ trei zile, în perioada 11-27 iulie, iar în etapa a doua se vor efectua trei tratamente succesive de combatere a ţânţarilor, din două în două săptămâni de la aplicarea tratamaentului de bază, în perioada 10 august – 29 septembrie", se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

96.000 de euro vor fi folosiţi pentru programul de dezinsecţie în parcurile din Capitală iar pentru dezinsecţie se vor folosi substanţele Aqua K-Othrine EW20 şi Fendona 15 SC.

PMB anunţă că dezinsecţia se va reprograma în situaţia în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile. Contractul pe care Primăria Capitalei îl avea cu firma de dezinsecţie SC 3D România SA a expirat în data de 11 decembrie 2015, ultima acţiune de combatere a insectelor fiind desfăşurată în luna octombrie a anului trecut.

Etichete: contract deratizare şi dezinsecţie în Capitală, dezinsecţie, dezinsectie Bucuresti, pmb

0/3 COMENTARII
guta
10 Jul 12:17
+0
VOTURI
-0
si printre blocuri, la locurile de joaca pentru copii cand? dupa 15 septembrie ? asteptam iarna ca sa iesim afara cu copii de cateva luni ca acum ii ducem la spital dupa fiecare escapada la un loc de joaca intre blocuri. propun sa fie amendati toti tantarii care indraznesc sa mai intepe pana la data dezinsectiei.
Cati
09 Jul 14:47
+0
VOTURI
-0
Start rapid si usor! Bani la domiciliu! Cautam urgent colaboratori extrem de seriosi pentru lucru la domiciliu. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, calculator, cunostinte de operare cu documente word si pdf, timp liber de circa 2-3 ore pe zi. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Numai persoanele foarte serioase sunt rugate sa ceara detalii la adresa http://bit.ly/2972g3k
Firea
09 Jul 14:17
+0
VOTURI
-0
De ce de luni? De ce nu imediat, de azi?
Tantarii nu zboara in weekend?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE