Când să mănânci fructe dacă vrei să slăbești cu adevăratFructele sunt o componentă importantă a alimentației. Ele fac parte din foarte multe cure de slăbire. Cu toate acestea, spun specialiștii, pentru a fi eficiente, ele trebuie mâncate doar în anumite momente ale zilei. 

Cand sa mananci fructe daca vrei sa slabesti cu adevarat
Când să mănânci fructe dacă vrei să slăbești cu adevărat
Foto: bucurestifm.ro

Indiferent de forma în care le consumi - sucuri naturale sau ca atare - este recomandat ca fructele să provină din surse naturale și nealterate. De asemenea, este recomandat să le consumi cu tot cu coajă/piele, pentru a beneficia de toți nutrienții.

Pe de altă parte, există persoane care mănâncă fructe pe parcursul întregii zile, ceea ce este total eronat, în speranța de a pierde în greutate. Și asta deoarece fructele conțin fructoză și consumate în exces favorizează îngrășarea, dacă nu sunt consumate corect. Mai exact, acestea trebuie mâncate, dimineața sau înainte de mese, pentru a slăbi. 

În caz contrar, dacă fructele înlocuiesc cina, aportul caloric recomandat este insuficient, iar zahărul (fructoza) riscă să se transforme în depozite de grăsime. Însă, fructele pot fi consumate seara, însă în cantități mici și fără piele, pentru a se digera mai bine și pentru a împiedica fermentarea lor.

Totuși, nutriționiștii recomandă ca fructele să fie consumate cu cel puțin 20 de minute înainte de fiecare masă.

Vezi continuarea pe clicksanatate.ro

Etichete: diete fructe, fructe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h