Când scăpăm de GER. PROGNOZA METEO pentru următoarele 3 zile în București, în țară și la munteÎn București, temperaturile mai cresc înb zilele următoare, însă vremea rămâne rece. Sâmbătă și duminică este poisbil să ningă. Cea mai marev temperatură, la amiază, va fi înregistrată duminică, 0 grade Celsius. Săptămâna viitoare însă, un nou val de mase de aer polar va aduce iarăşi gerul noaptea şi dimineaţa.

Cand scapam de GER. PROGNOZA METEO pentru urmatoarele 3 zile in Bucuresti, in tara si la munte
Când scăpăm de GER. PROGNOZA METEO pentru următoarele 3 zile în București, în țară și la munte

Vineri, 2 ianuarie, deşi valorile termice vor creşte faţă de ieri, vremea se va menţine rece, iar în Oltenia, Muntenia şi Transilvania chiar deosebit de rece pentru această dată, izolat geroasă dimineaţa.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-estul ţării şi în zonele de munte, unde doar cu totul izolat va fulgui.

Spre seară în extremitatea nordică a ţării izolat va ninge slab. Maximele vor fi cuprinse între - 8...-7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 4...5 grade în dealurile subcarpatice.

VREMEA ÎN BUCURESTI

În Capitală, deşi temperatura mai creşte, vremea este tot deosebit de rece pentru această dată. Dimineaţa, -13, -11 grade şi condiţii de ceaţă şi la amiază, in jur de -4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei.*

VREMEA LA MUNTE 

La munte, deşi valorile termice vor creşte faţă de ieri, vremea se va menţine rece pentru această dată, local geroasă, mai ales dimineaţa.

Vor fi 2 grade la Paltinis, 1 grad la Sinaia, -1 grad la Stâna de Vale, -2 grade la Predeal si Semenic si -5 la Cahlau Toaca.

Ziua cerul va fi temporar noros şi doar izolat va fulgui. Noaptea, precipitaţiile, predominant sub formă de ninsoare, vor cuprinde treptat toate masivele montane. Vor fi condiţii de polei.

În weekend, temporar va ninge în toate masivele. Sâmbata mai pot fi si lapovite si ploi si ca urmare, condiţii de polei. Temperatura aerului va continua să crească sâmbătă dar scade in a doua zi de weekend.

Stratul de zapada masoara 103 cm la Balea Lac, Sinaia 45 de cm, 32 Predeal, 36 la Straja, 13 la Poiana Brasov.

Sâmbătă, 3 ianuarie, temperaturile maxime, pozitive, cu excepţia depresiunilor, ajung la 5 grade la Piteşti şi Tulcea. Se vor semnala precipitaţii slabe, în regiunile vestice, nordice şi centrale şi pe arii mai restrânse în sud-est. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zonele munte şi mixte în restul teritoriului, favorizând local apariţia poleiului.

În București, cerul va fi temporar noros, dar numai trecător vor fi condiţii de fulguială. Dimineaţa, -8 grade, mai putin chiar în zona preoresenească şi maxima în jurul valorii de 0 grade.

Duminică va ninge în vest, centru şi nord şi pe arii restrânse în restul ţării. În prima parte a zilei vor mai fi şi lapoviţe şi ploi în vestul şi în sudul ţării ce mai pot favoriza depunerea de polei.

Vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, iar viteze mai mari va avea în sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 si 0 grade in nord şi in depresiuni si vor fi pozitive in rest, pina la 5 grade la Drobeta Turnu Severin. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. -7, -5 grade dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Săptămâna viitoare însă vremea se va răci din nou, un nou val de mase de aer polar va aduce iarăşi gerul noaptea şi dimineaţa.

Sursa: realitatea.net

Etichete: ger, prognoza meteo, temperaturi, vremea, vremea în bucureşti, vremea în ţară, vremea la munte

0/1 COMENTARII
miha
02 ian 16:21
+0
VOTURI
-0
Va ofer posibilitatea de a intra intr-o afacere in care sigur veti castiga suplimentar un venit de cel putin 300 $ lunar si pe viitor chiar mai multi. cu o munca usoara de 3 ore pe zi, ca operator date pe net, dupa o instruire/mail timp de 12 zile. Incercati, nu costa nimic. totul e gratuit. Aveti curiozitatea si trimiteti cuvantul "ínfo" pe mailul: miha_michelle2002@yahoo.com. si va veti convinge!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE