Când se deschide al doilea magazin IKEA în BucureştiRetailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA a anunţat deschiderea unui al doilea magazin în Capitală, peste doi ani.

Cand se deschide al doilea magazin IKEA in Bucuresti
Când se deschide al doilea magazin IKEA în Bucureşti

IKEA va deschide al doilea magazin din România în Bucureşti, la finalul anului 2018, a declarat, în conferinţă de presă, Stefan Vanoverbeke, Retail Manager pentru IKEA South East Europe, potrivit economica.net. Investiţia în noul magazin, care va fi amplasat în estul Capitalei, pe bulevardul Theodor Pallady, va fi de circa 80 de milioane de euro, care include şi terenul, potrivit oficialului IKEA.

Al doilea magazin Ikea din Bucureşti va fi cel mai mare din regiune, cu o suparafaţă construită de 36.000 de metri pătraţi. Cele 13,7 hectare pe Bulevardul Pallady, nr 57, cumpărate de la fondul de invesiţii Broad­hurst Investments, administrat de compania omului de afaceri Siminel Andrei, sunt un răspuns al companiei la o nevoie exprimată de foarte mult timp de cumpărătorii sătui să se înghesuie pe cei 26.000 de mp ai magazinului din Băneasa. Acest magazin este vizitat în fiecare an de peste 3 milioane de oameni.

Magazinul IKEA din Băneasa a înregistrat vânzări de circa 515 mil. lei în anul de catalog septembrie 2015-august 2016, în creştere de 21,2% faţă de anul de catalog precedent.

Aceasta este cea mai mare creştere înregistrată în România de la deschiderea magazinului, în martie 2007.

Etichete: IKEA, IKEA București, magazin IKEA, produse IKEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h