Când se deschide Divertiland și cât costă biletele la parcul acvatic, în 2014Divertiland, cel mai mare parc acvatic din România, își deschide porțile la finalul lunii mai. Biletele nu sunt ieftine, mai ales în weekend. 

Divertiland, cat costa biletul
Divertiland, cât costă biletul

Divertiland anunță redeschiderea parcului de distracții, începând cu 30 mai 2014. Biletele vor costa, pentru adulți, 50 de lei în timpul săptămânii și 80 în weekend. În prima săptămână de la deschidere, 30 mai-6 iunie 2014, copiii cu înălțime sub 1,2 metri vor avea acces gratuit. 

Divertiland anunță că se pot cumpăra bilete pentru parcul de distracții și online. Cei care vor cumpără bilete online vor beneficia de o reducere de cinci lei, atât pentru biletele de intrare achiziţionate în timpul săptămânii, cât şi pentru cele destinate zilelelor de weekend.

Un abonament pentru întreg sezonul la Divertiland costă 999 de lei, online. De pe 1.06.2014 si pana pe 31.08.2014 ai acces la tot felul de tobogane si piscine, tunuri cu apa, tasnitori, la plaja cu nisip auriu, raul care traverseaza tot parcul, foisoarele de familie, piscina cu valuri si tot ce mai cuprinde Divertiland, contra acestei sume.

Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane, iar in interiorul parcului se găsesc sezlonguri, umbrele şi colaci.

Citește și Cel mai mare parc acvatic din România şi-a inaugurat propria gară 

Etichete: abonament, bilete, cât costă biletul, divertiland, parc de distracţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE