Când se deschide mall-ul ParkLake din Titan şi cum va arăta FOTOParkLake Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, îşi va deschide porţile pe 1 septembrie, după ce iniţial deschiderea era programată înainte de 1 mai.

Dezvoltatorii Sonae Sierra şi Caelum Development deschid centrul comercial ParkLake din apropierea parcului Titan din Capitală pe 1 septembrie 2016, cu o întârziere de circa patru luni. Iniţial, companiile au anunţat că mallul se va deschide înainte de Paşte, în aprilie.

Investiţia în ParkLake se ridică la 180 de milioane de euro, iar 97% din suprafaţa închiriabilă totală a fost deja închiriată.

ParkLake Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 metri pătraţi, precum și toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piața românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka și Pull&Bear, care vor ocupa o suprafață totală închiriabilă de peste 6.000 metri pătraţi. În plus, este confirmată și prezența Koton, Maxitoys și Maxbet.

Centrul comercial este amplasat în Sectorul 3, una dintre cele mai populate din București. Situat în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va deservi 1,5 milioane de locuitori incluși în vadul său comercial.

Irlandezii de la Caelum Development au cumpărat în 2007 terenul fostei baze sportive Spartac din Capitală, iar în 2008 se asociau cu Sonae Sierra pentru construcţia unui proiect gigant: cel mai mare mall din România, cu magazine pe o suprafaţă de 110.000 mp, dispusă pe cinci etaje, şi o investiţie de 600 de milioane de euro. Criza, pe care Derek Sharkey, preşedinte în cadrul Caelum Development, o asociază cu cea din anii '30, a tăiat drastic din planurile iniţiale.

Etichete: deschidere parklake, inaugurare parklake bucureşti, mall Bucureşti, mall titan, parklake, parklake bucureşti, parklake mall

0/7 COMENTARII
Cris
04 iul 20:44
+0
VOTURI
-0
Duceti-va si vedeti cu ochii vostri ce mall de melteni a iesit. Pe langa faptul ca e mare cat China si disproportionat cu zona (ca nu suntem in Baneasa) nici macar nu e integrat corect si armonios cu parcul, e plin de betoane cand ar trebui sa fie plin de spatii verzi la exterior. E un mall de melteni, clar, sa aiba bibanul pe unde sa se scobeasca intre dinti in weekend.
Andreea
04 iul 19:17
+0
VOTURI
-0
Ca sa nu mai fie trafic, hai sa inchidem magazinele, sa demolam mai multe blocuri si case, sa mai omoram din oameni.......Trafic inseamna viata sociala, culturala, etc.
Marian
04 iul 19:11
+0
VOTURI
-0
Apariţia acestui mall va însemna un singur lucru: trafic auto mult mărit. Zona este una liniştită în prezent din acest punct de vedere. Însă am vaga impresie că se va aglomera, ceea ce ar fi neplăcut, atât din punctul de vedere al conducătorului auto, al pietonului, cât şi al locuitorilor din zona.
Costin
04 iul 18:39
+0
VOTURI
-0
@cris @ vlad- comentarii inutile de oameni frustrati, mai mult ca sigur saraci. Astea sunt investitii private, cand faci cladiri sau magazine respectand legea si pe banii tai, nu te apuci sa intrebi toti dobitocii din cartier daca ar vrea ca ele sa fie construite acolo. Stati in cotetzul vostru, meltenilor, mallurile nu au nevoie sa intre in ele toti sarmanii carora le curg balele la marfurile de acolo !
critic incult
04 iul 18:03
+0
VOTURI
-0
Eu chiar sunt incantat de idee si sunt curios cum se va prezenta lucrarea. Locuiesc in zona si sper ca vor fi preturi mai mici la carrefour-ul din mall, precum si un sistem mai bun de plata. Desi e un market carrefour vis-a-vis, acesta este mereu foarte aglomerat si niciodata nu gasesc ce caut. Fiecare cu ale lui.
Cris
04 iul 15:38
+0
VOTURI
-0
Locuiesc prin zona, asa ca va spun doar atat - acest mall e megalomanic si monstruos (cat Casa Poporului) - absolut o exagerare din toate punctele de vedere - un monolit de metal, sticla si beton, absolut inutil, in conditiile in care, pe o raza de numai 5 km mai sunt raspandite vreo 6 centre comerciale in care bibanul de cartier se poate relaxa identic.
Vali
04 iul 14:06
+0
VOTURI
-0
Abia astept!!! Cat de multa nevoie era de un mall in orasul asta si mai ales unul construit in parc! Va multumim ca existati! Faliment placut !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h