Când se redeschide accesul la staţia de METROU UNIRII 2. Stadiul lucrărilor la pasajul subteranACCES STAŢIE DE METROU UNIRII 2. Accesul la staţia de metrou Unirii 2 a fost închis în ianuarie 2015 pentru construcţia unui pasaj care să lege vestibulul staţiei de magazinul Unirii şi ar fi trebuit redeschis cinci luni mai târziu, după cum a a anunţat Metrorex. Chiar dacă termenul de finalizare a fost depăşit cu un an, lucrările nu sunt nici acum gata.

Acces pasaj Unirii 2
Acces pasaj Unirii 2
Foto: romaniatv.net

ACCES STAŢIE DE METROU UNIRII 2. În ianuarie 2015, Metrorex anunţa că va fi închis parţial accesul la staţia de metrou Unirii 2, timp de cinci luni, pentru construirea unui pasaj care să lege staţia de metrou de magazinul Unirea Shopping Center. Metrorex susţine că a luat legătura cu constructorul pentru a urgenta lucrările, însă nu a primit un nou termen privind finalizarea pasajului, scrie Romaniatv.net.

"Execuţia pasajului pietonal subteran între accesul staţiei de metrou Piaţa Unirii 2 şi magazinul Unirea Shopping Center este realizată de firma de construcţii SC Foretis Inject SRL, sub directa îndrumare a Proiectantului SC Metroul SA. Cheltuielile pentru realizarea acestui pasaj sunt suportate de Centrul Comercial UNIREA SHOPPING CENTER SA. La data de 20.06.2016, stadiul lucrărilor în zona închisă arată că au fost acoperite cu material toate suprafețele orizontale, respectiv pardoseala holului între ușile de acces în stație și baza scărilor fixe către suprateran. De asemenea, au fost placate treptele și contratreptele şi s-au montat rigolele, au fost placați pereții laterali ai scărilor și pasajului și a fost montată mâna curentă. În următoarea perioadă, urmează să fie executată refacerea iluminatului public normal și de siguranță, refacerea accesului de la suprateran (parapet sticlă-inox) și plafonul fals. Prin serviciile de specialitate, Metrorex a făcut demersuri către firma de construcții Foretis Inject SRL, beneficiarul lucrării (Unirea Shopping Center) şi consultantul lucrării - Metroul SA, în vederea urgentării execuției acestei lucrări, pentru punerea în funcţiune a pasajului, inclusiv a accesului respectiv", au explicat reprezentanţii Metrorex.

Etichete: ACCES STAŢIE DE METROU UNIRII 2, pasaj subteran, pasaj subteran unirii, Unirea Shopping Center

0/1 COMENTARII
Cris
29 Jun 17:41
+0
VOTURI
-0
Sunteti siguri ca nu construiesc o centrala nucleara acolo?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE