Când se ridică RESTRICŢIILE de circulaţie pe Ion Mihalache în zona spitalului FilantropiaRADET informează că 15 septembrie este termenul pentru finalizarea lucrărilor de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia. Astfel, traficul în zonă va reveni la normal cu 40 de zile înainte de termenul anunţat iniţial.

Cand se ridica RESTRICTIILE de circulatie pe Ion Mihalache in zona spitalului Filantropia
Când se ridică RESTRICŢIILE de circulaţie pe Ion Mihalache în zona spitalului Filantropia

Devansarea termenului anunţat iniţial de la 90 la 50 de zile a fost posibilă în urma deciziilor de organizare a modului în care sunt efectuate lucrările de reparaţii la conductele aferente reţelei primare de termoficare.

"Ne bucură că putem asigura normalitatea traficului în Capitală, mai ales că data de 12 septembrie înseamnă reînceperea cursurilor pentru elevi şi iminent, o intensificare a traficului. Echipele noastre au lucrat câte 16 ore pe zi pentru a finaliza această lucrare, astfel încât bucureştenii să fie cât mai puţin deranjaţi de şantierul din zona spitalului. Este, dacă vreţi, o moştenire pe care o las pentru normalitate, într-un oraş capitală europeană. În ceea ce priveşte efectele lucrării, cu siguranţă acestea vor fi resimţite de cetăţeni în sezonul rece", a declarat Valentin Viţalariu, director general al RADET.

În 25 iulie 2016 au început lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de reţea termică are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari.

Beneficiarii direcţi ai acestei lucrări sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei, sau zona Aeroportului Băneasa.

CITEŞTE ŞI RADET are un nou Consiliu de Administraţie

Etichete: lucrari radet, RADET, restrictii circulaţie ion mihalache, Spitalul Filantropia, trafic ion mihalache

0/2 COMENTARII
@ vvx ala
11 Aug 07:32
+0
VOTURI
-0
Ai si tu o problema. Cel putin e una singura, pe care-o repeti la fiecare comentariu, indiferent de tema articolului. Probleme putine, dar fixe.

Toamna cand vin zapezile?? Bine maa, marinarule! Mai era unul, cu iarna care nu-i ca vara. Si mai era altul, ca sa fie bine ca sa nu fie rau. Amandoi erau de pe litoral. Asa gandeste toata lumea din zona aia? De fapt, de ce ma mir, daca Mazare a fost primar atata timp...

Si, referitor la problema ta. Daca tot comentezi aiurea pe forumuri, chiar nu se va intampla nimic. Vrei ceva, du-te la Primarie si fa-le alora capul prastie. Daca tot o arzi pe aici, inseamna ca nu vrei sa se faca ceva.
vvvnx
09 Aug 14:23
+0
VOTURI
-0
Lucrări de modernizare a liniilor de tramvai și a peroanelor cu bănci,cu copertine și cu garduri de protecție când vor începe pe Bulevardul Ion Mihalache????Anul ăsta n-a mai început nimic nou PMB la capitolul modernizare linii de tramvai.Cât mai avem de suportat la București pericolele astea publice de peroane de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție????A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Trece vara și când are de gând să mai înceapă o serie de modernizări ale liniilor de tramvai???Toamna când vin ploile și zăpezile?Când are de gând Primăria Capitalei să ne scape de pericolele astea publice de peroane înguste lipsite de garduri de protecție?Când o să se înregistreze o tragedie în masă de toată frumusețea?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE