Când se vor deschide TERASELE în Centrul Vechi. Anunţul PrimărieiPrimăria Municipiului Bucureşti anunţă că, potrivit Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea teraselor sezoniere în perimetrul Centrului Istoric Bucureşti, începând cu data de 15 martie se pot deschide terasele în Centrul Istoric.

Cand se vor deschide TERASELE in Centrul Vechi. Anuntul Primariei
Când se vor deschide TERASELE în Centrul Vechi. Anunţul Primăriei
Foto: europafm.ro

Potrivit Primăriei Capitalei, până în acest moment, au fost depuse la Primăria Capitalei 63 de cereri de autorizare a amplasării teraselor sezoniere pentru zona Centrului Istoric şi alte zone protejate, iar dintre acestea 40 de dosare sunt încă în analiză, 15 sunt finalizate, iar pentru opt s-au emis deja avizele de amplasare.

Pentru a obţine avizul de amplasare a teraselor sezoniere, agenţii economici trebuie să depună la Direcţia de Urbanism din cadrul PMB mai multe documente care să conţină *în mod obligatoriu autorizaţia de funcţionare emisă de primăria de sector, precizează Primăria Generală.

Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea teraselor din Centrul Istoric stabileşte o serie de reguli de bază privind activităţile de alimentaţie publică ce se desfăşoară pe o perioadă determinată pe terasele amplasate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti.

Regulamentul prevede de asemenea norme clare în ceea ce priveşte suprafeţele teraselor, tipul de mobilier, siguranţa cetăţenilor, precum şi obligaţia agenţilor economici de a asigura condiţiile privind stabilitatea şi siguranţa imobilelor în dreptul cărora se amenajează terasele.

Etichete: terase, terase Centrul istoric, terase centrul vechi

0/1 COMENTARII
Mihai
10 Mar 16:47
+0
VOTURI
-0
Zona protejata si zona zona pietonala?? LOL!
Centrul vechi e plin de masini chiar daca e zona pietonala. E rusinos!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE