Când va avea loc finala Cupei Ligii AdeplastFinala Cupei Ligii Adeplast se desfăşoară în acest an pe Arena Naţională. Echipele care se vor lupta în finala Cupei Ligii sunt Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Cand va avea loc finala Cupei Ligii Adeplast
Când va avea loc finala Cupei Ligii Adeplast
Foto: compania

Finala Cupei Ligii Adeplast din sezonul 2014-2015 se va disputa, pe 20 mai 2015, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Capitală.

Organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, finala Cupei Ligii Adeplast va aduce în faţa suporterilor echipele Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

În plus, pentru că "al 12-lea jucător" trebuie răsplătit pentru pasiunea lui, AdePlast, sponsorul oficial al Cupei Ligii, pune la dispoziţia fanilor 10.000 de bilete AdePlast Family Pack din cele 54.000 de bilete disponibile pentru partidă. Cei care cumpară un bilet AdePlast Family Pack vor putea veni însoţiţi la meci de un membru al familei, doamnă/domnişoară sau copil, care va avea acces gratuit pe stadion. Beneficiarii pachetelor vor urmări meciul dintr-o zonă cu vizibilitate premium a Arenei Naţionale. Biletele AdePlast Family Pack vor fi disponibile la casa de bilete de la Arena Naţională şi pe site-ul www.biletenationalarena.ro, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de companie.

Etichete: Arena Naţională, cupa ligii, CUPA LIGII ADEPLAST, finala, Pandurii Târgu Jiu, pandurii tg jiu, Steaua, STEAUA - PANDURII TÂRGU JIU, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE