Când va fi deschisă noua gură de metrou de la stația TineretuluiLucrările la noua gură de metrou de la stația Tineretului vor fi finalizate la sfârșitul anului, conform termenului anunțat de proiectanți. 

Cand va fi deschisa noua gura de metrou de la statia Tineretului
Când va fi deschisă noua gură de metrou de la stația Tineretului
Foto: bucuresti.wikia.com

"S-a obţinut finanţare din fonduri externe nerambursabile pentru acces nou la staţia Tineretului. În anul 2015 a fost începută procedura de achiziţie execuţie lucrări de construire a unui acces nou la staţia de metrou Tineretului. Procedura este în curs de finalizare, termenul de încheiere a lucrărilor fiind sfârşitul anului 2016, iar finanţarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile", a spus şeful Metrorex, Marin Aldea, conform economica.net.

Realizarea unui acces nou la staţia de metrou Tineretului este necesară pentru îmbunătăţirea accesului călătorilor
atât din punct de vedere al dirijării fluxurilor, cât şi în ceea ce priveşte cerinţele pentru evacuarea în situaţii de urgenţă, potrivit Metrorex.

Valoarea contractului pentru acest proiect este estimată la 16,92 milioane de lei, fără TVA, conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Termenul de finalizare a lucrărilor este de 9 luni începând de la data atribuirii contractului.

Pentru acest proiect a depus ofertă Asocierea Sopmet-Somet-Schindler România-Uti Grup-Tiab SA.

Etichete: Metrorex, metrou Tineretului, Tineretului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE