Când va fi gata staţia de metrou Orizont - Drumul Taberei de pe magistrala 5 de metrou. FOTOStaţia de metrou Orizont de pe Magistrala 5, Universitate- Drumul Taberei, va fi gata până la sfârşitul lunii noiembrie, potrivit reprezentanţilor Metrorex.

„În prezent, staţia Orizont este realizată în proporţie de 53%. S-a finalizat execuţia planşeului superior şi interior, este în curs excavarea la nivel radier, a fost turnată egalizarea pe o porţiune de 25%, şi se fac lucrări premergătoare pentru turnarea primei zone de radier", a precizat Aurel Radu, directorul Metrorex, citat de gandul.info. Săparea tunelelor a început pe 25 septembrie.

Cu toate acestea, tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate va fi pus în funcţiune în 2016, cu o întârziere de un an.

Noua linie de metrou va avea o lungime totală de aproximativ şase kilometri, cu zece staţii: Râul Doamnei, Valea Argeşului, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parcul Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor. Pe această rută vor circula peste 300.000 de locuitori din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei, potrivit estimărilor.

CITEŞTE ŞI Cum ironizează bucureştenii termenul de finalizare a lucrărilor la magistrala 5 de metrou. FOTO 

Etichete: Aurel Radu, foto, m5, magistrala 5 de metrou, Metrorex

0/2 COMENTARII
ada
17 oct 13:29
+0
VOTURI
-0
vorba msj. anterios ... asa , si? dl. primar din sect.6 a fost instiintat? unde l-ati gasit pentru a-i da de veste ..
Nume**
13 oct 08:37
+0
VOTURI
-0
Statia de metrou Orizont va fi gata in noiembrie.
Asa, si? Cu ce ma ajuta ca o statie din mijlocul traseului va fi gata? Daca era vorba de Eroilor 2 intelegeam, ca presupuneam ca se poate da in folosinta, macar partial, tunelul pietonal.
Asa s-a inceput tunelul, dar spre Drumul Taberei, in loc sa se trimita un TBM si spre Eroilor, daca tot sta degeaba.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE