Când va fi GATA Străpungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu VIDEOLucrările la Străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, ce include un pasaj suprateran cu două benzi pe sens peste Dâmboviţa şi va face legătura între bd. Nicolae Grigorescu şi strada Haţeganu, se apropie de final.

Cand va fi GATA Strapungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu
Când va fi GATA Străpungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu

"Pentru pasajul suprateran stadiul este de 98%, iar rampele de intrare si iesire de pe acest pasaj sunt de 60%. La nivelul solului, sub podul suprateran, exista doua poduri la nivelul solului, care cuprind 3 benzi de circulatie pe sens, si care sunt finalizate 100%", spune Primăria Capitalei, potrivit hotnews.ro.

Cele doua poduri de la sol vor fi puse in functiune in primavara anului viitor, spun reprezentantii municipalitatii, iar pasajul suprateran, in circa 6 luni.

"In perioada imediat urmatoare vom face toate demersurile necesare in vederea evaluarii indeplinirii tuturor conditiilor de punere in functiune a acestor 2 pasaje. Prin perioada imediat urmatoare se intelege sfarsitul anului si primul trimestru al anului urmator. In ceea ce priveste rampa de urcare dinspre Salajan catre Popesti-Leordeni, aceasta, cum am mai spus, e realizata in procent de 60%, in momentul de fata sunt in desfasurare procedurile necesare pentru realizarea documentatiei in vederea suprainaltarii si ducerea la indeplinire a studiului de coexistenta si amplasament, avand in vedere liniile de inalta tensiune care traverseaza zona pasajului. Este vorba despre un efort comun, atat la Municipalitatii cat si al detinatorilor retelelor, avand in vedere ca procedura include si proceduri de expropriere, nu se poate da un termen exact. Din estimarile specialistilor, intre 3 si 6 luni", menţionează PMB.

Proiectul Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu prevede lărgirea bulevardului la trei benzi pe sens de la intersecția cu Theodor Pallady și construirea unui pasaj suprateran peste râul Dâmboviţa la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu Splai Dudescu. Pasajul va avea câte două benzi pe sens şi un scuar median de 12 metri. În lateralele acestui pasaj vor fi construite la nivelul solului două poduri cu câte trei benzi pe sens.

Etichete: Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, Primăria Capitalei, Străpungerea Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu

0/4 COMENTARII
Vlad
26 Nov 11:33
+0
VOTURI
-0
Un pod facut pur si simplu ca sa se mai spele zona pentru Rin Hotel... altfel sincer, ce sens avea???
Maria
25 Nov 20:52
+0
VOTURI
-0
Incepe sa castigi!Lucreaza in timpul liber ! Bani pe internet: rapid și simplu! Îndrăznește! Aici câștigi sigur bani! ! Intra pe http://bit.ly/29dyTMP
Cris
25 Nov 15:56
+0
VOTURI
-0
Arata ca toate lucrarile romanesti - o dezordinte totala si nicio perspectiva. Drumul ala care se ingusteaza, va mai dura 50 de ani pana va fi adus la 4 benzi. Mi se pare o bataie de joc.
MARINELU
25 Nov 13:47
+0
VOTURI
-0
Si din Splai Dudescu mai departe cand si unde?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE