Când va fi reluată utilizarea cardurilor comune Metrorex-RATBReprezentanţii Metrorex au făcut, printr-un comunicat de presă, un nou apel către RATB, pentru ca Regia să-şi achite datoria faţă de Metrorex, precizând totodată că, odată ce acest lucru se va întâmpla, utilizarea biletelor comune va fi reluată.

Metrorex a prelungit perioada de utilizare a cardurilor comune Metrorex-RATB
Metrorex a prelungit perioada de utilizare a cardurilor comune Metrorex-RATB
Foto: romaniatv.net

Datoria RATB către Metrorex provenită din vânzarea cardurilor comune RATB-Metrorex este în acest moment de 21 milioane de lei, sumă încasată şi nerestituită de RATB începând cu luna martie 2013, după cum precizează reprezentantii Metrorex.

De la 14 martie, bilete unice RATB – Metrorex au fost scoase de la vânzare, iar, începând cu 14 aprilie 2014, Metrorex nu va mai accepta la plata călătoriei cu metroul cardurile ACTIV emise şi reîncărcate de RATB şi nici biletele unice RATB – Metrorex.

Reprezentanţii Metrorex adaugă însă că, imediat ce RATB va achita debitele restante şi va oferi garanţii pentru plata facturilor, utilizarea biletelor comune RATB – Metrorex va fi reluată.

Datoria RATB creşte lunar cu 2 milioane de lei, din cauza refuzului RATB de a achita inclusiv facturile curente. RATB a refuzat să permită RATB reincarcarea cardului ACTIV prin casieriile Metrorex, dar si plata datoriei, pe cale amiabilă, deşi au avut loc numeroase întâlniri– toate eşuate- se precizează în comunicatul de presă remis de Metrorex.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că a început să plătească o parte din datoria de 17,3 milioane lei, care a determinat conducerea Metrorex să retragă din vânzare cardurile comune Metrorex-RATB.

Metrorex a făcut, saptamana aceasta, pasul pe care B365.ro îl anunța încă din februarie: a decis să nu mai împartă cu RATB aceleași carduri de călătorie și le-a retras de la vânzare. 

Etichete: carduri metrorex

0/1 COMENTARII
Cris
19 mar 19:49
+0
VOTURI
-0
Niste escroci si niste tampiti cei de la Metrorex. Nu trebuie sa faca niciun fel de apel. Trebuie sa poata incarca carduri ACTIV in casieriile de metrou astfel incat cardurile sa poata fi folosite in continuare.

Niste tembeli. Demisia !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h