Când va fi scos la licitaţie cel mai lung tronson din Autostrada TransilvaniaCNADNR intenţionează să scoată la licitaţie în primul trimestru al anului viitor cea mai lungă bucată din Autostrada Transilvania, respectiv tronsonul de 80 de kilometri dintre Mihăieşti şi Suplacu de Barcău, exceptând secţiunea 3, care include Tunelul Meseş, informează economica.net.

Autostrada Transilvania
Autostrada Transilvania

În primul trimestru vom scoate la licitaţie pentru execuţie secţiunile 1,2, 4 şi 5 din Mihăieşti-Suplacu de Barcău", a spus Cătălin Homor, directorul general al CNADNR.

În ceea ce priveşte secţiunea 3, care include Tunelul Meseş, şeful de la Drumuri a explicat că încă sunt discuţii asupra traseului tunelului.

"Studiul de Fezabilitate a fost revizuit de către proiectant pentru secţiunile 1,2,4 şi 5, urmând a fi supus avizării CTE-CNADNR, CTE-MT şi CTE Interministerial în vederea promovării actualizării indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţie", se menţionează pe site-ul Companiei de Drumuri.

Firma care s-a ocupat de revizuirea studiului de fezabilitate pentru cel mai lung tronson din Autostrada Transilvania este Iptana.

Pentru secţiunea 3, între Poarta Sălajului şi Zalău, actualizarea Studiului de Fezabilitate se va finaliza după definitivarea şi avizarea studiului de traseu al Tunelului Meseş, conform CNADNR.

Etichete: Autostrada Transilvania, CNADNR, licitaţie Autostrada Transilvania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE