Când va finaliza INSEMEX raportul de expertiză privind incendiul din ColectivRaportul de expertiză privind incendiul din Clubul Colectiv va fi finalizat la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, a anunțat directorul Institutului INSEMEX Petroşani.

Cand va finaliza INSEMEX raportul de expertiza privind incendiul din Colectiv
Când va finaliza INSEMEX raportul de expertiză privind incendiul din Colectiv
Foto: fresh24.ro

Directorul INSEMEX Petroşani, George Găman, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX.ro, că documentul trebuie să aibă o rigurozitate ştiinţifică.

"Vom finaliza raportul de expertiză privind incendiul din Clubul Colectiv la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, încă nici nu a durat foarte mult. Acesta trebuie să aibă o rigurozitate ştiinţifică. Printre alte lucrări, am făcut şi o simulare a incendiului, dar rezultatele raportului nu pot fi făcute publice, deoarece avem un acord de confidenţialitate cu Parchetul General (n.r. - Parchetul Înaltei curţi de Casaţie şi Justiţie). Dânşii au ordonat această lucrare, iar la final le-o vom preda lor", a spus Găman.

Expertiza, odată finalizată, urmează să fie înaintată Parchetului instanţei supreme, care a ordonat realizarea lucrării.

Întrebat dacă a fost vorba despre o lucrare mai complexă decât alte rapoarte realizate de INSEMEX Petroşani, George Găman a spus că "nicio expertiză nu seamănă cu alta, după cum niciun eveniment nu seamănă cu altul, fiecare având particularităţile lui".

Etichete: colectiv, incendiu colectiv, insemex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h