Când vin ploile în Bucureşti. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNIVremea se menţine mai caldă decât ar fi normal în Capitală, până pe 21 ianuarie, însă meteorologii prognozează ploi pentru perioada următoare.

Cand vin ploile in Bucuresti. PROGNOZA METEO PE DOUA SAPTAMANI
Când vin ploile în Bucureşti. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI
Foto: dcnews.ro

În Bucureşti, pâna în jurul datei de 21 ianuarie, valorile temperaturilor maxime se vor menţine ridicate, astfel ca în zilele cele mai calde media pe întreaga regiune va fi de aproximativ 9 grade, informează INMH.

Dupa aceasta data temperaturile vor începe sa scada usor si treptat pâna la medii de 4...5 grade, înca destul de ridicate pentru a doua decada a lunii ianuarie. În privinţa temperaturilor nocturne, cele mai mici valori se vor înregistra la începutul primei saptamâni si la finalul celei de a doua, când pot coborî spre – 5 grade.

Din data de 16 ianuarie, local, vor fi condiţii de precipitaţii, în general slabe cantitativ. Vor predomina ploile.

Etichete: ploi bucuresti

0/3 COMENTARII
Cris
13 ian 16:08
+0
VOTURI
-0
Se distrug toate recoltele cu caldurile astea. Sa vedeti foame la toamna. In calorifere duduie caldura de la RADET. Temeperatura e maxima. Asa vor fi si facturile. Deja lumea a inceput sa se sinucida cand vine intretinerea.
alex47
13 ian 13:13
+0
VOTURI
-0
Caldurile astea au dat peste cap , mai pe toti ...asa ca artiocolul prezent incepe cu "Vremea se menţine mai caldă decât ar fi normal în Capitală, până pe 21 noiembrie, însă meteorologii prognozează ploi pentru perioada următoare. " Desigur ca omul se gandea la Noiembrie , dat fiind vremea de afara si care numai a iarna nu arata...
Cris
13 ian 12:25
+0
VOTURI
-0
Pai parca au spus niste meteorologi incompetenti pe la TV ca "de luni se raceste".

A intrat MAFIA si in meteorologie, va spun.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE