Când vor fi aprinse luminiţele de Crăciun, instalate în BucureştiLuminiţele de Sărbători, instalate deja pe străzile Capitalei, vor fi aprinse anul acesta pe 1 decembrie. De altfel, sâmbătă seara, beculeţele din nordul Capitalei au fost pornite, pentru probe.

Cand vor fi aprinse luminitele de Craciun, instalate in Bucuresti
Când vor fi aprinse luminiţele de Crăciun, instalate în Bucureşti
Foto: Nicu Buculei (http://photoblog.nicubunu.ro/)

Anul acesta, iluminatul stradal de sărbători va fi inaugurat la 1 decembrie, de Ziua Națională, informează click.ro. Primarul general interimar, Dan Ștefănel Marin, va fi cel care va aprinde beculețele de Crăciun din mijlocul târgului de la Piața Uiversității.

In acest an, peste 10.000 de beculete impodobesc arcadele Targului de Craciun de la Universitate, 200 de instalatii cu cate 100 de becuri decoreaza cele 60 de casute amplasate in piata, iar bradul traditional de Craciun, inalt de 15 metri, va fi iluminat de nu mai putin de 20.000 de beculete. Deasupra pietei a fost amplasata si in acest an o plasa luminoasa. Aflat la cea de a patra editie, Bucharest Christmas Market vine si in acest an cu multe evenimente festive, specifice sarbatorilor de iarna, concerte si spectacole, cadouri pentru cei dragi, preparate traditionale, decoratiuni si produse din toate regiunile tarii. Târgul se va deschide pe 27 noiembrie. Detalii, AICI.

Etichete: luminite bucuresti, luminite craciun, luminite craciun 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE