Când vor fi gata lucrările pe Şoseaua PantelimonȘoseaua Pantelimon se află în reabilitare de mai mulţi ani. Această arteră asigură conexiunea cu cartierul Pantelimon dar și cu orașul cu același nume și cu DN 3, astfel că traficul este puternic afectat.

Cand vor fi gata lucrarile pe Soseaua Pantelimon
Când vor fi gata lucrările pe Şoseaua Pantelimon

Gabriela Firea a solicitat recent tuturor celor implicați să urgenteze finalizarea proiectului.

Primarul general spune că s-a identificat o soluție pentru reluarea circulației tramvaielor și că își dorește ca, până la sfârșitul anului, linia de tramvai – de la intersecția cu Bulevardul Chișinău până la Cora Pantelimon – să fie funcțională 100%.

În privința parcării de tip park & ride de la capătul tramvaiului, primarul general spune că se lucrează la planul urbanistic zonal și că urmează să fie obținută autorizația de construire.

"Potrvit contractului, au mai rămas de executat: amenajări urbanistice-mobilier stradal şi parcarea subterană care urmează a se realiza în zona străzii Gheorghe Stănescu, care face legătura între Şoseaua Iancului cu Şoseaua Pantelimon", a declarat Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, lucrari soseaua pantelimon, Șoseaua pantelimon

0/1 COMENTARII
vlad
10 Oct 18:37
+0
VOTURI
-0
Tot primarita asta spunea ca la inceputul lui septembrie garanteaza ca incepe mutarea inapoi in setul vechi al primariei.... a trecut o luna si in continuare se lucreaza acolo :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE