Când vor fi GATA primele apartamente din Belvedere Residence, situat în zona AviaţieiConstrucția apartamentelor din Belvedere Residences, cel mai mare proiect rezidențial din zona Aviației - Barbu Văcărescu, începe luna aceasta. Prima fază a proiectului, cu 238 de apartamente în două imobile, va fi livrată pe piață la începutul anului 2018.

Belvedere Residence
Belvedere Residence

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei.

Belvedere Development este deținută de Blandon Enterprises Limited, înregistrată în Cipru. În acționariatul firmei au fost până în iunie anul acesta și proprietarii terenului din strada Fabrica de Glucoză, Adrian Ciorobea și Virginica Dumitrescu-Tanți, potrivit profit.ro.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

"Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situate la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă, ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate", spun reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Etichete: apartamente Belvedere Residence, apartamente Bucureşti, Belvedere Residence, complex rezidential bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE