Când vor fi gata ultimii trei kilometri din Autostrada Bucureşti-PloieştiCiotul de trei kilometri din Autostrada Bucureşti-Braşov ar putea fi gata până pe 12 decembrie, dacă vor fi condiţii meteo prielnice lucrărilor, susţine Eduard Hanganu, şeful Consitrans, consultantul lucrării.

Cand vor fi gata ultimii trei kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti
Când vor fi gata ultimii trei kilometri din Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunţat data de 20 decembrie ca termen pentru finalizarea lucrărilor pe cei trei kilometri din autostrada A3, de la Şoseaua de Centura până în strada Popasului.

Întrebat dacă acesta este un termen realist, Eduard Hanganu, preşedintele Consitrans, consultantul care se ocupă de proiect, a spus că lucrările ar putea fi terminate şi mai repede, respectiv pe 12 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru.

„Dacă vremea e cum trebuie, sunt şanse ca lucrările să fie gata pe 10-12 decembrie", a spus Eduard Hanganu pentru economica.net, precizând că lucrările de finisaje care mai trebuie efectuate nu pot fi executate în condiţii de ploaie şi frig. De exemplu, aplicarea vopselei de marcaj nu se poate face dacă temperatura coboară sub 10 grade.

„Dacă plouă o săptămână, oprim lucrările", a mai spus Hanganu, menţionând că fiecare zi de ploaie va însemna încă o zi de întârziere.

Etichete: Autostrada Bucureşti-Ploieşti

0/4 COMENTARII
Andrei
10 nov 07:51
+0
VOTURI
-0
Tronsonul are 3km pana la sos. Petricani, langa Mobexpert. In articol este vorba de portiunea pana in str. Popasului din pipera, care era aproape gata de la vechiul constructor. Intreg tronsonul de 3km :))))) ce tare suna, va fi gata in decembrie, DAR 2017. Hahahaha, iar s-au documentat 'ziaristii'
aaa
09 nov 15:59
+0
VOTURI
-0
@Emil nu te obliga nimeni sa iei tramvaiul. Mergi pe trotuar ca acolo esti lipsit de pericole.
Emil
09 nov 13:28
+0
VOTURI
-0
De refugiile de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție când va scăpa București???Pe-astea nu le văd vatmanii să facă greve la transportul cu tramvaiul.
andrei
09 nov 12:48
+0
VOTURI
-0
OAmeni astia nu sunt normali la cap. Auzi la ei "daca vremea tine cu noi "" Acu trebuie sa comandam si vremea ca sa poata sa termine si ei un tronson.

Si cum afara ploua, ghinion pentru fraieri nu va fi gata tronsonul de 3 km .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h