Candidaţii lui Dan Diaconescu la Bucureşti, de la şomeri fără casă la milionaridan-diaconescu
dan-diaconescu

Candidatul PP-DD la Primăria Capitalei, Horia Mocanu, are cetăţenie româno-americană, iar principala sa activitate este legată de firma la care este asociat, Cambridge International LLC. El a câştigat in ultimul an, de la această firmă, 360.000 dolari, potrivit declaraţiei de avere completată în aprilie 2012. Mocanu are un automobil BMW 750LI din 2006. Conform declaraţiei de interese: Mocanu deţine 33,33% acţiuni la firma amintit[, acţiuni care valorează 8.170.000 dolari, scrie Realitatea.net.

Omul lui Dan Diaconescu a decis, cu câteva săptămâni înainte de campania electorală, să-şi vândă către propria firmă terenul, apartamentul şi drepturile de autor, toate acestea ridicându-se la 4 milioane dolari. Astfel, el nu mai deţine terenuri sau imobile nici în ţară, nici în străinătate.

Candidatul la Capitală nu stă rău nici la capitolul investiţii, el având plasamente de 6,7 milioane de dolari la Cambridge International LLC. În privinţa economiilor, Horia Mocanu deţine opt conturi bancare în care are, în total, aproape 237.000 dolari. Datoriile la bănci sunt de aprox 37.000 dolari.

Candidatul pe care Dan Diaconescu il sprijină în cursa pentru sectorul 4, Richard Ghiţă, are o declaraţie de avere surprinzătoare conform căreia, în ultimul an, nu a încasat niciun venit. Situaţie aparent delicată, cu atât mai mult cu cât Ghiţă are un credit la bancă, scadent în 2038, de 130.000 euro. El nu deţine terenuri, maşină, conturi bancare sau bijuterii, dar are un apartament în Bucureşti de 84 mp dobândit în 2008.

Nici candidatul PP-DD la sectorul 2, Radu Popa, nu pare a avea un loc de muncă. Conform declaraţiei de avere, acesta nu a încasat niciun venit în ultimul an fiscal. Mai mult, Radu Popa declară că nu are în proprietate terenuri sau imobile, nici conturi la bănci sau investiţii, dar nici datorii.

Pretendentul la primăria sectorului 1, Mihai Iorgulescu, anunţă în declaraţia de avere că are un salariu anual, aferent unui contract de administrare cu Increase Sales, însă este zgârcit cu detaliile, nedezvăluind suma câştigată. El deţine două imobile în Bucureşti, două automobile- o Skoda Octavia şi un Suzuki Swift, dar nu are investiţii sau plasamente. La bănci, are doar un credit de 9400 euro

La sectorul 3, contracandidatul celor doi Negoiţă, Cătălin Zamfira, declară un venit anual de 9216 lei, aferent funcţiei de director, echivalentul a aproximativ 700 lei pe lună. El nu are terenuri, imobile, maşină, conturi bancare, investiţii. În schimb, Zamfira are o datorie la BCR de 35.000 ron scadentă în 2016.

La sectorul 5, candidatul PP-DD, Daniel Schmid, declară că a câştigat, în ultimul an, 9000 lei, nu spune însă de unde şi în ce calitate. Schimd menţionează că deţine un teren agricol, două case- una de locuit de 216 mp in Bucureşti, o alta de vacanţă de 1372 mp şi că are 3 autoturisme - Un Volkswagen, un Mercedes şi un Opel.

Declaraţia de avere a lui Cristinel Eftimie, candidatul PP-DD sector 6, nu apare pe siteul Agenţiei Naţionale de Integritate. Deocamdată.

Etichete: Bucureşti, candidaţi, dan diaconescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE