Candidatul care a câştigat Primăria la diferenţă de un votPrimăria orașului tulcean Babadag a fost câștigată de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot în fața contracandidatului său din partea PSD, Iordan Năstase, potrivit PNL.

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI LOCALE BUCURESTI 2016
REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean, judecător Andrei Iordan, centralizarea buletinelor de vot din județ a fost întârziată, în principal din cauza situației înregistrate în orașul Babadag, informează Agerpres.

„În circumscripția electorală Babadag, au existat cereri de renumărare a voturilor într-o secție, iar această acțiune a fost reluată de trei ori, rezultatul final fiind decis de un singur vot", a declarat judecătorul Andrei Iordan.

Potrivit reprezentantului PNL, George Șișcu, tulcenii din orașul Babadag l-au preferat pe liberalul Georgian Caraman la conducerea Primăriei.

„Reprezentantul nostru a avut 1.916 voturi, iar contracandidatul din partea PSD, Iordan Năstase, a avut 1.915 voturi. La Consiliul local al orașului Babadag, PSD a obținut nouă mandate, iar PNL - opt mandate", a precizat George Șișcu.

Liberalul Georgian Caraman se află la al doilea mandat de primar al orașului Babadag și este unul dintre tinerii primari din județ.

Etichete: alegeri locale 2016, alegeri locale Babadag, Georgian Caraman

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE