Candidatul Florescu acuză ANI de jocuri politice electorale portocalii şi spune că a primit scrisori de ameninţareȘtefan Florescu a anunţat vineri că a aflat din presă de decizia ANI de a-l declara incompatibil pentru perioada 24 iulie 2009 – 20 martie 2012, deoarece ar fi deţinut atât funcţia de şef al Administraţiei Pieţelor Sector 4, cât şi pe cea de administrator la trei firme şi şef al PC Sector 6. De asemeni, Florescu spune că anunţul a fost făcut deliberat de ANI cu doar o zi înainte de începerea campaniei electorale, pentru a-i strica imaginea în rândul alegătorilor. Mai mult, spune candidatul independent, el nu a fost niciodată funcţionar public, deci ANI nu ar fi avut motiv să îl investigheze. Totuşi, decizia ANI nu are repercusiuni asupra candidaturii lui Ștefan Florescu, din punct de vedere legal.

"Nu m-am situat, deci, în incompatibilitate, nici cu funcţia de administrator al unei firme private, nici cu cea de membru al unui partid politic. Contractele mele cu Primăria Sectorului 4, unde am activat, dovedesc asta fără urmă de îndoială", a spus Florescu.

Florescu a mai anunţat că va ataca la Judecătoria Sectorului 6 decizia anunţată de ANI.

Candidatul spune că cele trei firme ale sale au fost obiectul controalelor de la Garda Financiară în ultimele şase luni, dar nu s-a depistat nimic ilegal în activitatea acestora.

Florescu spune că a fost ameninţat de "mafia portocalie"

Fostul şef al PC Sector 6 spune că a primit scrisori de ameninţare atât pe adresa de acasă, cât şi pe cea a fundaţiei sale. De asemeni, candidatul independent spune că soţia sa este urmărită când îşi duce cele două fetiţe mici la grădiniţă, iar fata sa cea mare este urmărită când merge la liceu. Florescu a acuzat "mafia Udrea-Cocoş-Poteraş-Mănescu" pentru aceste acuzaţii, susţinând că Rareş Mănescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, ar fi în complicitate cu actualul primar PDL al Sectorului, Cristian Poteraş.

De asemeni, Florescu spune că a fost atacat în ziarele Atac la persoană şi Independentul, care au încălcat legea publicând fotografii cu fetiţele sale minore.

Etichete: candidat, independent, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/0 COMENTARII
costin stancu
12 May 00:36
+0
VOTURI
-0

sa nu isi mai faca atatea planuri ca iasa curat...oricum nu conteaza...sunt oameni mult mai buni la priamria sectorului 6 care merita felicitati pentru proiectele aduse populatiei si orasului...de ce sa vrem schimbarea si sa votam pe cine stie ce persoana...mai bine ramanem cu domnul Poteras..

stima

stefan g
12 May 00:34
+0
VOTURI
-0

in niciun caz amenintat...la ce "smecher" este el......pai cum sa aiba populatia incredere in el daca minte si insala tot timpul....

PRAF

filip
11 May 23:16
+0
VOTURI
-0

el a fost amenintat?! sa fim seriosi, la cum vorbeste si cum se poarta nu cred ca isi face probleme ca este amenintat

Madalin
11 May 21:34
+0
VOTURI
-0

Florescu nu are ce cauta intr-o primarie, doamne fereste sa ajunga un asemenea mafiot corupt intr-o pozitie de conducere

cristi
11 May 20:12
+0
VOTURI
-0

e pierdere de timp cu bagarea-n seama a acestui anonim. In scurt timp va fi uitat, la fel ca alti candidati

master
11 May 20:11
+0
VOTURI
-0

sectorul 6 n-are cum sa iasa la liman cu Florescu primar. Munca sa depusa la administratia pietelor nu a rupt gura targului cum spune acesta.

mario
11 May 20:11
+0
VOTURI
-0

a furat din piete de-a rupt… a fost mana-n mana cu intermeridiarii iar comisioanele nu conteneau sa curga. O data si o data era de asteptat sa i se infunde

next
11 May 20:11
+0
VOTURI
-0

Florescu actiona ca un golan cand aducea caini comunitari , noaptea, in sector la Poteras. Uite ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea

boris
11 May 20:09
+0
VOTURI
-0

sa nu uitam ca Florescu a renuntat la functia sa, pentru a putea pregati campania. Ca sa vezi…teapa!!

razvan
11 May 20:09
+0
VOTURI
-0

pietarul asta infect plange ca un copilas…a umbat cu semnaturi falsificate iar acum I s-a infundat

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE