Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4 Răzvan Sava, alianță cu fostul edil Piedone la alegeri VIDEOCandidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, actual primar general interimar al Capitalei, a încheiat un parteneriat cu fostul edil al sectorului, Cristian Popescu Piedone, pentru o aliantă la alegerile locale. Cătălin Predoiu a reacționat ulterior, declarând că PNL nu face alianțe preelectoare.

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 4 Razvan Sava- alianta cu fostul edil Piedone la ALEGERI
Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4 Răzvan Sava- alianță cu fostul edil Piedone la ALEGERI
Foto: psnews.ro

UPDATE 13.00 "PNL București nu face alianțe preelectorale cu nimeni", a spus Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, într-un punct de vedere remis joi AGERPRES.ro.

Răzvan Sava a confirmat joi că fostul edil al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone susține candidatura sa la Primăria acestui sector.

"Domnul Cristian Popescu-Piedone a decis să susțină candidatura mea pentru funcția de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPU-SL, nu are un candidat la această funcție. De asemenea, dl Piedone susține lista de consilieri a PPU-SL pe care, de altfel, o deschide", a scris Sava, joi, pe Facebook.

El a arătat că alături de colegii săi din PNL sector 4 susține lista de consilieri a liberalilor.

"PNL susține lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local și nicio altă listă", a arătat Sava.

Amintim ca Tribunalul Bucuresti a respins definitiv, pe 28 aprilie, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, astfel incat fostul primar nu mai poate candida la alegerile locale din iunie.

Judecatoria Sectorului 4 a decis in schimb ca fostul primar poate candida insa pentru functia de consilier local.

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Cristian Popescu Piedone, razvan sava, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE