Candidatul PSD la Sectorul 6, Gabriel Mutu, este urmărit penal. Ce spune DragneaSenatorul Gabriel Mutu a fost validat candidat al PSD la Sectorul 6, deşi este urmărit penal de DIICOT. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că Mutu respectă codul de integritate al PSD, iar senatorul se apără susţinând că de "mai bine de un an şi jumătate nimeni nu a făcut nimic", iar "procurorul care a fost implicat în acest caz a fost reţinut de DNA".

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu
Foto: Facebook

"Toată lumea respectă codul de integritate. Colegii din comisia de etică au analizat exact situaţia domnului Gabriel Mutu şi, cel puţin până la acest moment, nu încalcă criteriile de integritate", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în care a fost validată echipa de candidaţi pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, scrie Mediafax.

La rândul său, senatorul Gabriel Mutu susţine că nu mai ştie nimic despre dosarul său la DIICOT.

"Nu am cum să vă răspund pentru că mai bine de un an şi jumătate nimeni nu a făcut nimic, mai mult de atât, procurorul care a fost implicat în acest caz a fost reţinut de DNA pentru implicare, influenţare şi şantaj în acest dosar", a declarat candidatul PSD la Sectorul 6.

Gabriel Mutu este urmărit penal pentru spălare de bani prin intermediul unor firme de construcţii autostrăzi şi alte construcţii civile, construcţii feroviare, IT, pază şi protecţie sau modă.

El mai este urmărit penal şi pentru folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

"Faţă de acesta există suspiciunea rezonabilă că a falsificat, prin atestarea ca reale a raporturilor comerciale, în facturile emise de societăţi comerciale de tip fantomă înscrisuri justificative, care au fost înregistrate în contabilitatea SC GM Activ Building Management SRL, şi în baza cărora s-au efectuat transferurile de bani din conturile SC GM Building Management SRL în conturile societăţilor menţionate", precizează DIICOT.

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, diicot, GABRIEL MITU urmarit penal, Gabriel Mutu, gabriel Mutu primaria sector 6, Liviu Dragnea

0/1 COMENTARII
Walter von Grappendorf
25 Mar 19:01
+0
VOTURI
-0
Dl Marian Neacsu secretar general PSD este condamnat definitiv ,conduce campania dlui Mutu ,dar presa si nici un jurnalist roman nu are curajul sa spuna ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE