Candidatura lui Ciprian Ciucu la Sectorul 6, contestată la Judecătorie. Unde a greșit PNL-istulALEGERI LOCALE 2020. Propunerea de candidatură a liberalului Ciprian Ciucu la Primăria Sectorului 6 al Capitalei nu îndeplinește condițiile legale, susțin reprezentanții PSD, care au depus o contestație la Judecătoria Sectorului 6.

ALEGERI LOCALE 2020. Propunerea de candidatură a fost semnată doar de Ciprian Ciucu, în calitate de președinte de filială. Dar, potrivit legii, candidatura se semnează de șeful organizației județene a partidului.

Cum sectoarele Capitalei sunt simple diviziuni ale Municipiului București, neavând personalitate juridică, propunerea de candidatură a lui Ciprian Ciucu trebuia semnată de președintele organizației PNL pe București, Violeta Alexandru.

ALEGERI LOCALE 2020. Neîndeplinirea acestei cerințe legale este temei de respingere a candidaturii.

Culmea, pe formularul tipizat de propunere a candidaturii, la final este menționată o notă: „Propunerea de candidatură se semnează de către conducerea organizației județene a partidului politic", notă pe care, evident, Ciucu nu a citit-o.

ALEGERI LOCALE 2020. În contestația depusă de PSD la Judecătoria Sector 6, prin președintele filialei Sector 6 - Gabriel Mutu, conducerea partidului susține că instanța trebuie să constate nelegalitatea hotărârii nr.6 din 18.08.2020 și, pe cale de consecință, să dispună „respingerea candidaturii depuse de Partidul Național Liberal la funcția de primar al Sectorului 6 al municipiului București”. 

Vezi facsimil mai jos

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Daneş despre Ciucu: "Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6"

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. "Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism", a scris Daneş pe Facebook. Detalii, aici. 

Etichete: alegeri locale 2020, candidatura ciucu Sectorul 6, ciprian ciucu, contestatie PSD, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Vlad Tepes
22 aug 11:39
+0
VOTURI
-0
Normal ca nu a respectat legea, fiindca pe nazisti nu-i intereseaza legea ci asasinatele de orice fel !!!
ALISHA ROSS
20 aug 04:16
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie a unui mare casator de vrăji „DR.WEALTHY”, care m-a ajutat în restabilirea vieții mele amoroase. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile au apărut sumbre și atmosfera a fost grea de incertitudini. Totul mi s-a părut palid, așa că am decis să caut ajutor în râșile de vrăji, care au capacitatea de a-mi aduce fostul soț înapoi la mine. Așa cum era prevăzut, am mers pe internet și așa cum ați văzut și în căutarea dvs. pentru o casetă de vrajă fiabilă, am văzut o mulțime de mărturii realizate de răzvrăjitori în recuperarea foștilor soți și persoane dragi. Condus de credința în DR.WEALTHY L-am contactat și după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor din teren. S-a descurcat excelent. Fostul meu soț mi-a revenit cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său dezinteresat pentru situația mea. Lăudabil, a arătat un mare curaj în asumarea sarcinii descurajante de a găsi soluții la practic orice problemă dată. Contactați-l la, wealthylovespell@gmail.com sau whatsapp, la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE