Candidatura lui Garcea, contestată în instanţă deoarece locuieşte în casa lui PrigoanăCandidatura lui Mugur Mihaescu la Primaria Sectorului 5 a fost contestata in instanta
Candidatura lui Mugur Mihăescu la Primăria Sectorului 5 a fost contestată în instanţă

Într-o contestaţie depusă la Judecătoria sectorului 5, Stochiţă cere invalidarea candidaturii lui Mugur Mihăescu, cunoscut mai bine ca interpretul poliţistului Garcea. "Dl Mugur Mihăescu nu îndeplineşte condiţiile pentru a candida la Primăria sectorului 5, conform art. 4, alin. 2 şi alin 3, respectiv art. 19 din Legea 67/2004, republicată. Astfel, dl Mugur Mihăescu şi-a stabilit domiciliul în Bucureşti, sect. 5, Bd. Kogălniceanu nr. 17, et. 1, ap. 5 (în acest apartament locuieşte şi Honorius Prigoană), în data de 25 aprilie 2012, şi nu cu 3 luni înainte de alegerile din 10 iunie. Practic, dl Mugur Mihăescu şi-a făcut buletin de Bucureşti doar pentru a candida independent din partea lui Prigoană jr, asociatul din compania de salubritate Rosal. Anterior datei de 25 aprilie 2012, dl Mihăescu a locuit în localitatea Pipera-Voluntari. În aceste condiţii, vă cer respingerea candidaturii dlui Mugur Mihăescu", scrie Stochiţă, citat de RL.

Stochiţă mai susţine că Mihăescu a adunat semnături pentru candidatura sa de la oameni de pe străzi ce nu sunt în sectorul 5, iar unele date nu sunt completate corect. Stochiţă cere Judecătoriei sectorului 5 recalcularea numărului de semnături declarate valide la dosarul lui Mihăescu.

Pe de altă parte, Stochiţă are probleme cu propria candidatură, deoarece unele semnături depuse de el tot pentru candidatura independentă au fost declarate invalide. În acest sens, într-o altă adresă către Judecătoria sectorului 5, Stochiţă spune că i-au fost invalidate 458 de semnături, astfel că dosarul i-a fost respins pe motiv că nu are suficiente susţineri, ci doar 4942, ori legea cere 5005 semnături. Mai mult, Stochiţă spune că verificarea semnăturilor nu s-a făcut de membrii Biroului Electoral sect. 5, ci de angajaţi ai primăriei, care "au tot interesul de a-l scoate din cursa electorală". Contestaţia lui Stochiţă va soluţionată zilele următoare.

Etichete: alegeri, candidat, contestaţie, Garcea, Mugur Mihăescu, Sectorul 5, semnături

0/0 COMENTARII
mioara
03 mai 21:29
+0
VOTURI
-0

Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.

„Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au... Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea... UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook. (R.G.)http://www.inpolitics.ro/olguta-vasilescu-unpr-si-a-semnat-condamnarea-la-moarte-art66318.aspx#

marcel
03 mai 12:27
+0
VOTURI
-0

Sectorul 5 are nevoie de o schimbare.. in acest sector nu s-a facut nimic cat a fost vanghelie la conducere! are nevoie de un om care sa munceasca si sa faca ceva bun pentru locuitorii acestui sector!!

denisa
03 mai 12:24
+0
VOTURI
-0

Clipa cand va pleca vanghelie de la primaria sectorului 5 va fi motiv de sarbatoare pentru toti locuitorii acestui sector!

horia
03 mai 12:23
+0
VOTURI
-0

Vanghelie s-a dus vremea ta... !

oana
03 mai 12:12
+0
VOTURI
-0

A venit vremea ca mareean sa predea primaria sectorului 5 unui om harnic si care-si doreste sa faca performanta, sa faca un sector frumos demn pentru locuitorii sai... Sub comanda lui vanghelie sectorul 5 a ajuns sub orice critica...!

popa
03 mai 12:09
+0
VOTURI
-0

Vanghelie a furat destul si si-a batut joc de oameni destul.. acum este nevoie de un om harnic, muncitor si care-si doreste binele locuitorilor sectorului 5..!

ovidiu
03 mai 12:00
+0
VOTURI
-0

In sectorul 5 trebuie sa vina altcineva in locul lui vanghelie.. nu se mai poate trai in acest sector cu omu asta ca primar...!

david
03 mai 11:58
+0
VOTURI
-0

Sectorul 5 trebuie sa scape de jegosul asta de vanghelie ca nu se mai poate cu el... e sub orice critica! Nu face nimic, decat gratare, mici, bere, tiganeala si atat...! se duce pe apa sambetei sectorul asta..!

iulia
03 mai 11:54
+0
VOTURI
-0

Asta nu este nu motiv pentru a fi contestata candidatura lui mugur mihaescu...! Garcea ar face mult mai multa treaba in sectorul 5 decat hotul de vanghelie!!

Ioana Alexandra Ghinda
03 mai 13:16
+0
VOTURI
-0

Aici este mana lui Atanasoaiei, isi vede sansele ,la primarie, in pericol. Dar, ne-am obisnuit deja la PDL-ul sa umbple mana in mana cu DNA-ul.

cornel
03 mai 16:57
+0
VOTURI
-0

mafiotul de oprescu si usl care au rupt bugetul capitalei la toate proiectele bucrestiului au saracit bugetul cu costuri de 2-5 ori mai mari , cred ca a venit timpul sa dam votul unei persoane care se pricepe la curatenie si acesta este prigoana.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h