ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatura lui Piedone, contestată din nou în instanțăALEGERI BUCUREŞTI 2016. Judecătoria sectorului 4 ia în discuție miercuri mai multe contestații depuse împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar al sectorului 4.

Noua candidatura a lui Piedone, contestata in istanta
Noua candidatura a lui Piedone, contestată în istanță

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Astfel, judecătorii analizează contestațiile lui Adrian Golu, tatăl lui Tudor Golu — victimă a incendiului din Colectiv, Eleonora Arjoca, Iancu Eugen Cătălin, Alexandru Constantin Corcău și avocatul Gheorghe Piperea. Contestațiile vin după ce Piedone și-a depus din nou candidatura, de data aceasta din partea Partidului Puterii Umaniste și nu ca independent, după ce primise o decizie nefavorabilă în instanță, anunță Agerpres.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Pe 19 aprilie, Tribunalul București a admis o contestație a avocatului Gheorghe Piperea și a decis definitiv că Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, deoarece aproape jumătate din lista depusă la BEC cu 5.076 de susținători conținea nereguli, respectiv faptul că nu erau completate toate rubricile privind sectorul în care susținătorii își au domiciliul sau reședința, vârsta sau cetățenia acestora. În aceste condiții, Piedone a demarat o nouă campanie pentru strângerea de semnături și a prezentat sâmbătă Biroului Electoral sector 4 liste cu aproape 5.600 de semnături.

Etichete: candidatura piedone, contestatii candidatura piedone, Cristian Popescu Piedone, Piedone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE