CANICULĂ în Bucureşti. Funcţionarii publici din sectorul 4 ies pe stradă să distribuie APĂDaniel Băluţă, primarul sectorului 4, a decis ca cinci echipe compuse din funcționari ai Autorității Locale să distribuie apă potabilă către populație, ca urmare a avertizării COD PORTOCALIU de CANICULĂ.

Functionarii publici din sectorul 4 ies pe strada sa distribuie APA
Funcţionarii publici din sectorul 4 ies pe stradă să distribuie APĂ

Punctele fixe de prim ajutor din sectorul 4 sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, pe toată perioada în care ne vom afla sub codul de caniculă, fiind amplasate în zone intens traficate pietonal, după cum urmează: Metrou Șincai, Metrou Brâncoveanu, Piața Progresul, Piața Străduinței, Piața Sudului, intersecția Big Berceni.

Pe lângă personal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, în planul dotărilor impuse pentru amenajarea punctelor de prim ajutor, acestea dispun de aer condiționat, branșare la utilități – rețea de apă și canal, grup sanitar, trusă medicală, tensiometru, masă, scaune, dozator cu apă potabilă, pahare de unică folosință.

VEZI ŞI COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Bucureşti. Temperaturi de până la 39 de grade

Primarul Daniel Băluță a mai dispus punerea la dispoziția populației a unei linii telefonice la care să poată fi semnalate eventualele probleme cauzate de caniculă. Aceasta este funcțională non-stop în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Sector 4, apelând 021/9441.

"Persoanele cu probleme de sănătate trebuie să respecte recomandările medicilor, de a nu ieși din casă atunci când disconfortul termic atinge pragul critic, însă, atunci când deplasarea devine necesară, se impun a fi adoptate măsuri în sprijinul populației. Reamintesc faptul că toate instituțiile Autorității Locale Sector 4, Primăria și serviciile publice descentralizate, beneficiază de puncte de prim ajutor. Distribuim apă în punctele aglomerate ale Sectorului, piețe, stații RATB, și, prin DGASPC Sector 4, intensificăm activitățile de monitorizare a vârstnicilor singuri pe care îi avem în evidență", a declarat Daniel Băluță.

Etichete: caniculă, caniculă București, cod portocaliu de canicula, Daniel Băluță, primăria sector 4

0/2 COMENTARII
Pisica
01 Aug 21:28
+0
VOTURI
-0
NU mai udati strazile !!!.....................
Caine
01 Aug 12:35
+0
VOTURI
-0
HAI cu reabilitarea termica, domnu' Baluta, ca ne pierdem in amanunte.A, apropos, poate schimbam si lifturile din blocuri cu finantare europeana,ma gandesc....
ps: de cand ati fost ales, ce realizari aveti?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE