CANICULĂ, în Capitală, în week-end. Cum va fi vremea la mare şi la munte. PROGNOZA METEO 24-26 IULIEVREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO. Bucureştenii nu scapă nici în week-end de caniculă. În schimb, în partea de nord a ţării temperaturile vor scădea uşor.

CANICULA, in Capitala, in week-end. Cum va fi vremea la mare si la munte. PROGNOZA METEO 24-26 IULIE
CANICULĂ, în Capitală, în week-end. Cum va fi vremea la mare şi la munte. PROGNOZA METEO 24-26 IULIE
Foto: milcovul.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI, VINERI, 24 IULIE 2015. Vremea caniculară şi disconfortul termic accentuat nu ocolesc nici vineri Capitala, unde soarele straluceste nestingherit de nori, dar parca se simt din cand in cand cateva adieri ale vantului. Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade Celsius, temperaturi resimtite, mai ales la soare, de peste 40 de grade.

Atenţionarea COD GALBEN, prelungită şi pentru vineri

PROGNOZA METEO AZI, VINERI, 24 IULIE 2015. Deşi, vineri, valorile termice vor marca o scădere uşoară în regiunile nordice, vremea rămâne călduroasă, local caniculară în orele după-amiezii în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul, nordul şi parţial în centrul ţării, precum şi în zonele montane, unde, cu precădere în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantităţile de apă pot fi mai însemnate în nordul Carpaţilor Orientali. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral şi 36...37 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015. Vremea se va menţine caniculară în orele amiezii si in Bucuresti, când temperatura maximă va fi de 36...37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO MÂINE, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2015. Sambata nu scapam de vremea calduroasa, caniculară în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării, iar indicele temperatură-umezeală ITU se va situa peste pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană unde, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate şi, pe arii restrânse, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 de grade pe litoral şi 38 de grade, local, în vestul şi sud-vestul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ, 26 IULIE 2015. In Bucuresti, duminica, se anunta cea mai calda zi de pana acum in acest an, cu 38, posibil 39 de grade C la umbra, dupa-amiaza. Nu este rost sa ne racorim nici macar noaptea pentru ca nici atunci temperaturile nu scad, exact ca la tropice, scrie romaniatv.net.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 26 IULIE 2015. Duminica, canicula va persista în regiunile sudice şi local în cele estice si chiar se va intensifica pentru ca in Lunca Dunarii amiaza va veni cu temperaturi de 39...40 de grade, în timp ce, în restul teritoriului, vremea va deveni instabilă, iar temperatura aerului va marca o scădere faţă de ziua precedentă, apropiindu-se de normele climatologice specifice perioadei, respectiv in jur de 26 de grade in Maramures. Norii de furtuna acopera regiunile vestice, nordice şi centrale, unde vor aduce ploi torentiale, cu tunete si fulgere, dar si caderi de grindina.

Etichete: caniculă, cum va fi vremea la munte, prognoza meteo, prognoza meteo azi, prognoza meteo azi bucurești, prognoza meteo mâine, vremea bucuresti, vremea bucuresti azi, vremea bucuresti maine, vremea în weekend, vremea la mare, vremea la munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE