Canicula mai rămâne în București doar o zi. Urmează ploi. PROGNOZA METEO 9-11 IULIEPROGNOZA METEO 9-11 IULIE. Bucureștenii mai au de îndurat temperaturi caniculare doar joi. Vineri, temperaturile scad simțitor și se vor înregistra și ploi cu vânt și descărcări electrice. 

Revine CANICULA in Bucuresti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (16-18 IULIE 2015)
Revine CANICULA în Bucureşti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (16-18 IULIE 2015)

PROGNOZA METEO 9-11 IULIE 

În București, JOI, vremea se va menţine caniculară, iar disconfortul termic va fi accentuat. Temperatura aerului va urca până la valori de 36...37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, abia noaptea se innoreaza si vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

VINERI, valorile termice vor marca o scădere semnificativă faţă de ziua precedentă, astfel că maxima va fi de 27...28 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în cursul zilei când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

SÂMBĂTĂ, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, scrie româniatv.net. 

PROGNOZA METEO 9-11 IULIE 

Etichete: caniculă, meteorologi, ploi, prognoza meteo, temperaturi, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE