Cântăreața Cristina Rus, adusă la sapă de lemn, de la zecile de milioane ale soțuluiFosta cântăreață Cristina Rus a rămas fără averea de 90 de milioane a soțului, în urma sechestrului.

Cinci persoane retinute de DIICOT in dosarul de delapidare a SIF Banat si SIF Muntenia. Printre ei, Dragos Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus
Cinci persoane reţinute de DIICOT în dosarul de delapidare a SIF Banat şi SIF Muntenia. Printre ei, Dragoş Bîlteanu, soţul cântăreţei Cristina Rus
Foto: enational.ro

O anchetă amplă a descoperit că Bîlteanu, deţinătorul unui loc confortabil în topul bogaţilor României, face parte dintr- un grup care a creat un prejudiciu de 15.000.000 de euro prin devalizarea SIFurilor (Societăţi de investiţii financiare).
Imediat, afaceristul a fost dus la audieri, reţinut pentru 24 de ore şi, ieri, toate bunurile lui au fost puse sub sechestru, anunță Libertatea.

Penthouse-ul din Pipera, de jumătate de milion de euro, în care îşi creşte cei doi copii, nu mai este al ei, nici Range Roverul ultimul model primit de la soţul ei cel atent, nici banii, nici acţiunile, nici terenurile, nimic! Şi de parcă nu ar fi fost destul, aseară, Bîlteanu şi tatăl lui au fost prezenţi în faţa unui complet de judecată al Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile (instanţa nu luase, încă, o decizie, până la ora închiderii ediţiei noastre).
Ruină totală, în numai 24 de ore, pentru cântăreaţa blondă care credea că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior. Potrivit apropiaţilor Cristinei Rus din vremea când muzica îi ţinea de foame, idealul ei amoros a fost să întâlnească un bărbat puternic, bogat, care să aibă grijă de ea.

Etichete: avere, Cristina Rus, sechestru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h