Cântăreaţă de 20 de ani, înjunghiată de ZECI DE ORI de un fan care o hărțuiaO tânără vedetă a muzicii pop din Japonia se află în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de un fan care o hărțuia.

Mayu Tomita, în vârstă de 20 de ani, are zeci de răni provocate de loviturile de cuțit pe care le-a primit în piept și la gât. Incidentul s-a petrecut în timp ce aștepta să intre în scenă, într-o mică sală de concerte de la Tokyo, scrie digi24.

Tomohiro Iwazaki a fost arestat la fața locului de către poliție, care i-a confiscat un cuțit plin de sânge, a indicat un purtător de cuvânt al poliției din Tokyo. Agresorul ar fi fost înfuriat de faptul că diva pe care o adora i-a refuzat un cadou pe care i-l trimisese.

Cântăreața reclamase deja la poliție faptul că fanul ei publica pe rețelele sociale comentarii obsesive la adresa ei. Victima avea în față o carieră promițătoare de cântăreață și actriță și era, în același timp, studentă. Vedetele pop din Japonia au obiceiul de a se duce voluntar la evenimente organizate special pentru fani, în săli mai mici. În 2014, două adolescente membre ale unei trupe de fete, AKB48, au fost atacate de un individ cu un fierăstrău în timpul unei astfel de întâlniri cu fanii.

Etichete: cantareata, cantareata japonia, crimă, japonia, Mayu Tomita, tanara injunghiata, vedeta injunghiata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE