Cântăreaţa fado Ana Moura va concerta în noiembrie la BucureştiCântăreaţa fado Ana Moura va concerta pe 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce face parte din seria Jazz Night Out.

Ana Moura
Ana Moura

Biletele pentru concertul care este programat să înceapă la ora 20.00 costă, până pe 22 martie, între 108 lei şi 198 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. După această dată, biletele vor avea preţuri cuprinse între 120 de lei şi 220 de lei. Biletele la categoria VIP costă 290 de lei şi nu sunt incluse în campania de presale. Ele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Cântăreaţa portugheză, în vârstă de 39 de ani, a lansat până în prezent şase albume de studio, care au fost vândute în peste 300.000 de copii. A debutat în 2003, cu „Guarda-me a Vida na Mão", iar cel mai recent este „Moura", apărut în 2015.

Supranumită „noua Amália Rodrigues", ea a colaborat, între alţii, cu producătorul Larry Klein, cu Prince şi cu artistul jazz Herbie Hancock.

A fost recompensată, între altele, cu două premii Globul de Aur, tot atâtea trofee „Amália Rodriguez" şi a fost nominalizată la Songlines Music Awards.

Etichete: ana moura, Bucureşti, concert

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE