Cântăreaţa Sinead O'Connor, DISPĂRUTĂ de 24 de ore, a fost GĂSITĂCântăreaţa Sinead O'Connor a fost căutată de poliţie în Statele Unite, fiind dispărută de 24 de ore. Apropiații săi au anunțat că a fost găsită.

Cantareata Sinead O'Connor, DISPARUTA de 24 de ore. E cautata de politisti
Cântăreaţa Sinead O'Connor, DISPĂRUTĂ de 24 de ore. E căutată de polițiști
Foto: nbcnews.com

UPDATE 22.45: Potrivit unui comunicat de presă, cântăreața a fost găsită, însă nu s-au oferit mai multe detalii. Artista de 49 de ani a avut în trecut mai multe tentative de suicid şi a făcut tratament pentru problemele ei.

"Sinead O'Connor a fost localizata si este in siguranta. Nu este in niciun pericol", a declarat un purtator de cuvant al politiei pentru Telegraph.

Poliţia din statul american Illinois a anunţat luni că Sinead O'Connor, de origine irlandeză, a dispărut de duminică dimineaţă, la periferia oraşului Chicago.

"A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă", a declarat sergentul Michael Robinson, conform mediafax.ro.

Cântăreaţa de origine irlandeză a plecat duminică dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago. Artista în vârstă de 49 de ani nu a dat semne de viaţă de atunci.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

Etichete: dispărută, Sinead O'Connor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE