Cântăreţul flamenco Diego el Cigala va concerta la Bucureşti pe 9 maiDiego el Cigala, considerat cel mai mare cântăreţ de flamenco din lume, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 9 mai, informează organizatorii, Vreau Bilet.

Diego El Cigala
Diego El Cigala

Mândru de moştenirea sa, Cigala a câştigat două premii Grammy, a fost de cinci ori nominalizat la premiile Latin Grammy şi este considerat unul dintre cei mai inovatori artişti ai secolului.

Paco de Lucia a descris glasul lui Diego el Cigala ca "una dintre cele mai frumoase voci de flamenco din timpurile noastre, o voce dulce care pluteşte deasupra lumii".

Născut la Madrid, pe 27 decembrie 1968, într-o familie de muzicieni flamenco de etnie romă, Diego el Cigala şi-a început cariera solo în 1997 şi după patru ani a fost nominalizat la premiul pentru "cel mai bun album de flamenco" cu "Corren Tiempos de Alegría".

Colaborarea cu legendarul pianist cubanez pianist Bebo Valdés a dus la naşterea, în 2003, unui dublu CD, "Lágrimas Negras", care i-a adus cântăreţului un Latin Grammy. Albumul "Lágrimas Negras" l-a transformat pe cântăreţul spaniol într-o vedetă de talie internaţională.

Cântăreţul, care şi-a lansat cariera interpretând piese flamenco în cluburi din Madrid, a descoperit tangoul argentinian alături de marile nume ale genului şi a întreprins numeroase turnee mondiale.

Biletele pot fi cumpărate onlline, de pe vreaubilet.ro, la preţurile de 150, 200 şi 250 de lei. Până pe 15 ianuarie, cumpărătorii VreauBilet vor beneficia de o reducere de 20% din preţul biletelor pentru concertul lui Diego el Cigala.

Etichete: Bucureşti, cantaret Diego el Cigala, Diego el Cigala, Diego el Cigala bucuresti, Diego el Cigala concert bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE