Capitala se pregăteşte de Revelion. Peste 70.000 oameni vor petrece noaptea dintre ani în stradăCapitala se pregăteşte de acum pentru o nouă petrecere. Cum zilele până la Revelion pot fi numărate pe degetele de la o mână, amenajarea spaţiilor dedicate spectacolelor din noaptea dintre ani este în toi.

Primaria Capitalei organizeaza Revelion 2014 in Piata Constitutiei
Primăria Capitalei organizează Revelion 2014 în Piața Constituției

Deşi sărbătorile de Crăciun nici nu au trecut, românii se pregătesc pentru o nouă petrecere, cea de Revelion. Iar cum timpul pentru amenajrea spaţiilor dedicate spectacolelor din noaptea dintre ani este redus, s-a început deja amplasarea scenelor pe care vor urca artiştii, informează Digi24.ro.

Peste 30.000 de oameni sunt așteptați să petreacă în Piața Constituției din Bucureşti - punctul fierbinte al distracţiei în stradă de Revelion pentru al 17-lea an la rând. O scenă imensă a fost deja montată, iar pe 31 decembrie aici vor sustine concerte cativa dintre cei mai buni artisti ai momentului. Autoritățile spun că din această zonă va fi tras și cel mai mare foc de artificii, care va dura puțin peste 15 minute.

Moda petrecerilor în stradă prinde contur de la un an la altul. În 2012 de exemplu în faţa Palatului Parlamentului peste 50.000 de oameni au sărbătorit Anul Nou. De această dată, petrecerea va începe la ora 19.00 iar autorităţile cred că nu vor da greş nici acum.

În sectoarele 3 şi 6 concertele în aer liber vor fi cele care îi vor scoate pe oameni în stradă la intrarea în 2014. Vezi detalii aici.

Nu va lipsi nici vestitul Vanghelion, organizat la Romexpo. Aici cel mai scump bilet nu depăşeşte 150 de lei de persoană.

Citeşte şi: Revelion GRATUIT, într-un parc din Bucureşti

                 Se organizează Revelion GRATUIT, în Bucureşti. Cine poate participa

Etichete: Piata Constitutiei, Revelion, revelion bucuresti, revelion gratuit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE