Capitala va avea 6 stații de alimentare pentru automobilele electriceConsilierii generali ai Municipiului București au aprobat, în ședința de sâmbătă, amenajarea a 24 de locuri de parcare, pentru implementarea a șase module de stații de alimentare pentru automobilele electrice.

Consilierii generali au aprobat implementarea a 6 statii de alimentare pentru masinile electrice
Consilierii generali au aprobat implementarea a 6 stații de alimentare pentru mașinile electrice
Foto: energyonline.ro

În urma aprobării acestui proiect de către aleșii locali, Administrația Străzilor urmează să identifice, în 90 de zile, alte amplasamente care să fie potrivite pentru punerea în funcțiune a stațiilor de alimentare pentru automobilele electrice, conform informațiilor publicate pe site-ul Primăriei. Stația-pilot va fi amplasată pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

Primăria Capitalei vrea ca în cadrul proiectului pilot bucureștenii să aibă la dispoziție și 10 mașini electrice, pe care aceștia să le poată închiria pentru test drive.

Prima stație de alimentare pentru vehiculele electrice din România a fost inaugurată în iunie 2011, de Transelectrica şi Mitsubishi, amplasată fiind în faţa sediului Transelectrica din zona Unirii din Bucureşti.

Informații complete despre proiectul privind implementarea a 6 stații de alimentare pentru automobilele electrice pot fi găsite aici.

Etichete: Consiliul General al Municipiului Bucureşti, masini electrice, realitatea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE