Captură impresionantă de țigări de contrabandă a polițiștilor din BucureştiUn bărbat care transporta cu un autoturism 50.000 de ţigări de contrabandă a fost prins în trafic, luni seară, de poliţiştii din Capitală, el fiind dus la audieri. Marfa ar fi urmat să fie comercializată în pieţele din Capitală, potrivit News.ro.

Captura de tigari
Captură de ţigări

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1 au acţionat, luni seara, în baza unor informaţii, iar cu sprijinul Brigăzii de Poliţie Rutieră au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care transporta cu un autoturism o cantitate de 50.000 de ţigarete de contrabandă.

Ţigaretele, care nu aveau aplicat marcajul fiscal emis de autorităţile române, ar fi urmat să fie comercializate în pieţele din Capitală.

Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit un dosar penal, el fiind dus la sediul Poliţiei Sectorului 1 pentru audieri. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Etichete: Bucureşti, captură, tigari de contrabanda

0/1 COMENTARII
gabriel
13 Aug 10:29
+0
VOTURI
-0
Poate vad politistii cei si cu duba alba abandonata de citeva luni din parcarea bd. Octavian Goga/ Mircea Voda, care sta cu usile deschise in boschetii parcului CARTIERUL Justitiei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h