CARAMBOL pe A2. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpăParchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară a deschis un dosar penal cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada Soarelui, soldat cu trei persoane decedate.

Accident rutier A2
Accident rutier A2
Foto: Inquam

"Cercetarea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul se investighează de către IGPR- Serviciul Rutier- Biroul 2, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară. S-a înregistrat dosarul penal nr. 1123/P/2016 în care se va începe urmărirea penală cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", potrivit unui counicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au declarat, pentru Mediafax, că 13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi, până la momentul transmiterii ştirii, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cei care vor să afle date despre starea răniţilor din accidentul de pe Autostrada Soarelui pot suna la numerele de telefon: 0212648516 şi 0212648515.

VEZI ŞI CARAMBOL pe Autostrada Soarelui. 15 maşini s-au ciocnit, trei persoane au murit şi 39 sunt rănite

Etichete: accident rutier A2, accident rutier Autostrada Soarelui, carambol a2, carambol autostrada soarelui

0/1 COMENTARII
laur
05 Nov 18:21
+0
VOTURI
-0
Trenurile fac doar 2 ore intre Bucuresti si Constanta. S-a modernizat linia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE