Carambol Autostrada Soarelui. Cinci dintre răniţi au fost externaţi. 19 pacienţi mai sunt în spitaleCinci dintre răniţii în accidentul de pe Autostrada Soarelui au fost externaţi, în spitale mai sunt 19 pacienţi, 18 dintre ei în unităţi sanitare din Bucureşti şi unul în Călăraşi, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Carambol Autostrada Soarelui
Carambol Autostrada Soarelui

După accidentul care a avut loc sâmbătă pe Autostrada Soarelui, în şapte spitale mai sunt internaţi, marţi, 19 pacienţi, cinci dintre răniţi fiind externaţi, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Valentin Popescu.

Astfel, în Spitalul Sfântul Pantelimon sunt internaţi trei pacienţi, în Spitalul Floreasca mai sunt tot trei pacienţi, unul fiind externat, iar în Spitalul Bagdasar Arseni sunt trei răniţi, în timp ce alţi trei au fost externaţi.

De asemenea, în Spitalul Sfântul Ioan mai sunt internaţi trei pacienţi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt doi pacienţi, în timp ce unul a fost externat, iar în Spitalul Elias se mai află alţi patru răniţi din accidentul de pe A2.

La Spitalul Judeţean Călaraşi se află un singur rănit, a adăugat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

CITEŞTE ŞI Cum s-a produs accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui: "Am redus la 30km/h pe banda a doua"

Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a preluat, luni, dosarul penal având ca obiect investigarea producerii accidentului rutier de pe Autostrada A2, km 67, din dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2016, a transmis Parchetul instanţei supreme.

În dosar, anchetatorii au stabilit că în accidentul de sâmbătă de pe Autostrada A2 au fost implicate 33 autovehicule, în condiţiile în care una dintre maşini a plecat de la locul accidentului ca să transporte doi pasageri rănţi.

Anchetatorii au reţinut nouă permise de conducere ale unor şoferi care au fost implicaţi.

Etichete: accident rutier A2, accident rutier Autostrada Soarelui, carambol autostrada soarelui

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE