Carambol cu 70 de mașini pe o autostradă din Slovenia. Un român, printre morțiUn român a murit în urma unui accident în lanţ produs în Slovenia. Peste 70 de maşini au fost implicate într-un accident în lanţ în Slovenia în urma căruia cel puţin 4 oameni şi-au pierdut viaţa şi câţiva zeci sunt răniţi.

Carambol cu 70 de masini pe o autostrada din Slovenia. Un roman, printre morti (Foto bbc.co.uk)
Carambol cu 70 de mașini pe o autostradă din Slovenia. Un român, printre morți (Foto bbc.co.uk)

Accidentul în lanţ s-a produs din cauza ceţii pe o autostradă. Cel puţin patru persoane au murit şi alte 25 au fost rănite după ce aproximativ 70 de vehicule, printre care şi un autobuz şi 4 TIR-uri, s-au ciocnit violent.

Accidentul s-a petrecut, pe autostrada care leagă capitala Ljubljana de Italia şi coasta adriatică. Din cauza ceţii extrem de dense, zecile de vehicule s-au ciocnit violent, iar mai mulţi oameni au murit încarceraţi în propriile maşini, scrie romaniatv.net.

La faţa locului s-au deplasat zeci de poliţişti, ambulanţe şi echipaje de pompieri.

Răniţii, de ordinul zecilor, au fost duşi la spital, iar unii se află în stare gravă. Printre ei se numără cetăţeni italieni, sloveni şi croaţi.

Accidentul a blocat autostrada pe un sens, iar nici până acum nu a fost deblocată principala arteră ce leagă Ungaria şi Slovenia de Italia. Potrivit presei slovene, este cel mai grav accident rutier din istoria ţării.

Etichete: accident, carambol, maşini, roman mort, Slovenia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE