Carambol în Capitală. Cinci oameni au fost rănițiTrei maşini au fost implicate într-un accident, azi-noapte, în intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură. În urma impactului, cinci bărbaţi au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţie.

Carambol in Capitala, soldat cu cinci victime
Carambol în Capitală, soldat cu cinci victime
Foto: Romania TV

Carambol în Capitală după ce un şofer a băgat cinci oameni în spital. Bărbatul a ignorat semnul cedează trecerea, iar autoturismul în care se afla a fost izbit din plin de alte două maşini care circulau regulamentar, potrivit România TV.

Accidentul a avut loc în intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură. Două autoturisme şi o autoutilitară s-au ciocnit puternic, iar cinci dintre pasageri au fost răniţi. Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs pentru că şoferul vinovat nu a respectat indicatorul cedează trecerea. Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate zeci de minute, din cauza măsurătorilor făcute de criminaliştii Brigăzii Rutiere.

Etichete: accident, carambol, Șoseaua de centură

0/1 COMENTARII
iopo
19 Oct 10:02
+0
VOTURI
-0
cred ca ati vrut sa spuneti Splaiul Unirii cu Soseaua de centura. Spl. Independentei nu se intersecteaza cu centura.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE