FOTO: Accident spectaculos la Piaţa Alba Iulia: A zburat cu BMW-ul peste două maşini, cu 140 km/hAlexandru Erimia, cititor al siteului B365.ro, ne-a furnizat fotografii de la locul accidentului, pentru care îi mulţumim. Puteţi urmări şi un interviu cu unul dintre ofiţerii SMURD, luat imediat după descarcerarea victimelor, aici.

Un autoturism marca BMW seria 5, cu numere de înmatriculare de Constanţa, care se deplasa pe Bulevardul Unirii, dinspre Piaţa Unirii, nu a luat curba şi a intrat în parcarea din zona Pieţei Alba Iulia, lovind pilonii de demarcare.

În urma impactului, BMW-ul a sărit, a lovit două maşini aflate în parcare şi s-a răsturnat. Tinerii din maşină, un bărbat şi o femeie, amândoi în vârstă de circa 28 de ani, grav răniţi, au fost duşi de urgenţă la spital.

Un martor a declarat, citat de Adevărul.ro,  că i-a văzut venind, cu o viteză de 120-140 de kilometri la oră. Acesta a spus că înainte de impact şoferul n-a frânat.

Etichete: accident rutier, bolid, carambol, masina, parcare, răsturnat, realitatea, tineri

0/0 COMENTARII
da
22 Jan 13:46
+0
VOTURI
-0

Martoru statea la panda cu radaru

un martor
22 Jan 20:23
+0
VOTURI
-0

haha :)) nu e vorba de asta, dar daca avea 140 ajungea in mijlocul parcarii

Radu Popa
21 Jan 22:29
+0
VOTURI
-0

Nu mi se pare nimic "spectaculos" cand vine vorba de un accident, indiferent cat de rupt din lumea spectacolului ar fi incidentul respectiv.

un martor
21 Jan 19:40
+0
VOTURI
-0

BMW-ul de ct a venit cu viteza, dar in niciun caz cu 120, a derapat din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic ( ud si mazga pe jos ), a intrat in parcare, a lovit un Opel Caravan parcat, apoi s-a ridicat, s-a lovit de BMW-ul de B si a aterizat pe plafon langa el, dupa ce a distrus un ghiveci de beton destul de mare. Baiatul a iesit din masina acuzand dureri in zona coastelor, iar fata a trebuit sa fie scoasa de cei de la descarcerare. Tinand cont de dinamica accidentului mai mult de 80-90 de km/h nu avea BMW-ul, dar a derapat din cauza constructiei masinii, si anume propulsie ( tractiune spate, mai cunoscut).

Cunosc Zona
22 Jan 13:16
+0
VOTURI
-0

BMW-ul cu nr.de CT (avea viteza mare,nu cred ca a derapat!}, a lovit 3 piloni dupa care a lovit un ghiveci de flori din beton (este acela de langa masina)[masina a lovit ghiveciul in linie dreapta,ghiveciul a fost impins circa 9-10 metri in linie drapta fata de pozitia lui initiala] in urma impactului cu ghiveciul din beton,masina a fost ridicata in aer si s-a rasucit,a lovit usor o masina gri (Renault cred,cu nr.de Bulgaria) dupa care "a aterizat" cu plafonul (care s-a indoit in intrior) pe BMW-ul cu nr.de Bucuresti,dupa care a fost aruncata sau a alunecat in ultima pozitie.

Fara a cunoaste amanunte se pot presupune urmatoarele: alcool sau oboseala sau neatentie sau lipsa experientei sau un defect al masinei,sau combinate.

Nu am vazut accidentul,dar, la fel de bine putea sa faca "runde" in Rondul Piata Alba Iulia.

Florin
21 Jan 19:11
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg ceva....poate ma lamuriti....cum adica sa produs duminică dimineaţă........poate sambata dimineata?......

Razvan
21 Jan 22:52
+0
VOTURI
-0

Ehhh... Jurnalistii de la B365 pot sa vada in viitor!

Aliosa23
21 Jan 16:28
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg, in primele poze e un cinciar de CT, in ultima e unul de B. Ma lamureste cineva?

x
21 Jan 16:33
+0
VOTURI
-0

Cel de B era parcat si a fost avariat de cel de CT.Nu e unul si acelasi.:D

Andrei
21 Jan 14:43
+0
VOTURI
-0

Ba prostilor, ala nu e Splaiul Unirii. Sau cum il stiti mai bine, Victoria Socialismului. Sunteti nsite ziaristi de cacat.

x
21 Jan 14:08
+0
VOTURI
-0

Deci voi chiar sunteti jalnici. V-am trimis poze si nici macar nu ati fost in stare sa le publicati.:-j patetic!

8}̚>R4€h3Y5fol
21 Jan 14:16
+0
VOTURI
-0

Nu am primit nicio fotografie de la dvs. Va rog sa le trimiteti pe adresa office@b365.ro si le vom publica deindata. Va multumim!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE